Att vara en idiot till yrket

26 dec kl 18:33, 2011

Om du av tillfälle kanske får höra att en annan person har yttrat, eller om du själv ur egen fantasi genom tanke strukturella formationer kan vara av meningen, att jag verkar vara någon slags idiot som människor har upplevt, (på svenska ordet kallas det Idiot också), vore det verkligen en tvåsanningars lånad falsefikation mellan språk, olika kunskaper och geografiska gränspasseringar, om en sådan uppfattning är möjligt på grund av den tidigare nämnda efterfrågan på en sanning om någonting och mellan språklogik och verklighet. I gemensamt medvetande har en idiot blivit något annat än den var tidigare för längre tid sedan, när människor började använda ordet. Åtminstone vad vi är kapabla att veta om antikens ordanvändande i våra föreställningar om det förflutna. Språk är gamla och bevis på användningen av dem i samband med dess definitioner har förändrats mycket över tid. Mestadels associerar människor till ordet Idiot som epitet för en person med mindre fysisk kompetens och kunskap, ett ord som används ofta i konjuktion med sjukvård och institutioner för mental vård, som används på en person som har gjort eller verkar vara något dum, lat, galen , dåraktig, utan en egen vilja eller förmåga att fatta kloka beslut eller val och så vidare. I en del litteratur verkar ordet också blandas och användas med föreställningar om vissa människor med särskild form på huvudet eller utseende. Det är ett lånat ord från grekiska. Grekiska ordet är ”idiothes”, men stavas olika i grekiska med grekiska bokstäver, som i det språket i vissa delar anges och definieras som ett ord för privatperson. Med vilka subtila processer som ordtranformering har rest över tid och rum från att vara en mening för privatperson till en annan definition, är ett annat komplicerat intrikat tvetydigt ämne. En fråga som jag kommer att placera i ett abstrakt virtuellt rum, för en person till yrket med språkkunskaper och kunskaper till yrket i etymologi och ordvetenskap att utforska. Om de vid utforskning skulle komma över ett svar som skulle peka på slutsatsen att en del människor i det förflutna, för verkligt eller inbillat, där de är av åsikt att människor i privatlivet ofta agerar dumt eller beter sig som de har några mentala sjukdomar, och att de skulle få reda på att denna tro blev gjort under dessa personers arbetstid, skulle de förmodligen också kommit fram till att det skulle vara möjligt att få reda på att dessa ordtransformationer och förändringar i föreställningar i det förflutna, inte gjordes av några idioter . Om det är tokigt eller en mental sjukdom att vara privat någon gång på dagen, då kan det värdet vara en sann falskhet. Viljan att fungera som mer skickliga i yrket, är mer inträffande idag i vår tid, än den var tidigare, och det har blivit svårare att vara udda, privat eller gammalmodig. Om det är ett behov orsakat av ordtransformering av det grekiska ordet idiothes, eller om det har orsakats av föreställningar som tror att det till det normala har blivit till det vanligare idag än det brukade vara, att vara en idiot, eller om den utlöstes av någon annan mystisk dold subtil orsak är också ett annat komplext intrikat tvetydigt ämne. Eftersom jag är en ingenjör till yrket, men viss tid på dagen är jag privat också, om jag har tid och möjlighet att spendera den i vissa privata delar, skulle det vara möjligt att vara en idiot om en person kom och besökte mig. För i avskildhet är det mycket svårare att vara privat i dag än det var innan, speciellt när det är föredragit att arbete som utförs i det privata ska utföras av proffs. Och på grund av denna mycket verkliga fiktiva berättelse jag skapade i dessa rader på en del fritid, kan jag kalla mig en epostskrivande ingenjör och det blev möjligt ändå att vara ett udda Idiot till yrket. Och det kan vara ett faktum att en annan person utan att ha mötit mig i verkliga livet, eller utan att ha någon kunskap om det grekiska språket, är av den skickliga åsikten och anser att jag är en professionell Idiothe.

20070908

Taleptox

< +>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.