Om att skapa förändring och dra lärdom och nya kunskaper från det

kors II10%Jag inser och är medveten om mina begränsningar att kunna bete mig likadant som igår eller en annan dag ur det förflutna.  Jaha. Så fyller jag 52 år om ca 3 veckor måndagen den 9 februari 2015. Åren har gått och inget upprepar sig mot hur det var förr. man blir en dag äldre i taget. Om att skapa förändringar och dra lärdom och nya kunskaper från det. Det sker ständiga förändringar varje dag som går. Vår värld förändras från dag till dag. Ingen dag är den andra lik. Det är svårt att bli äldre då det känns utav fysiskt i kropp och själ. Jag köpte en cd skiva nyligen. Slash senaste skiva ‘World on Fire’. Den kan jag rekommendera för den som gillar hårdrock. Den innehåller flera svängiga tunga rocklåtar med grooviga riff från slash. Men jag kommer inte att sätta eld på världen. Jag nöjer mig med att tända en eld i eldstaden. Lyssna på den ! Till en annan gång sköt om Er !

20150118

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.