Ömsesidiga påhittade beskyllningar ?

Salighetsgörande förtal och påhittade beskyllningar ? Jag har blivit förtalad och det har spridits påhittade omständigheter om mig vid flera olika tidpunkter under flera delar av min uppväxt. Andra personer har ringaktat och misstrott mig, mina kunskaper, intentioner och den betydelse jag skulle ha. Jag har flera gånger utan att jag gjort något ont blivit utsatt för att andra varnat för umgänge med mig. ”Han ska du akta dig för att umgås med” sa en kvinna en gång om mig till tredje man. En annan kvinna som stod inför en hel grupp med människor pekade ut med hela armen mot mig när jag kom gående förbi på trottoar och hon sa ”Han där försöker sätta fast andra”. Jag har inte försökt sätta fast en enda person. Gruppen med personer vände sig om mot mig och tittade. Samtidigt är det mig parallellt med detta andra anmält och försökt sätta fast och få mig vräkt 2010 ifrån min förra bostad !? Dels har några personer vid lite olika tidpunkter hittat på omständigheter om mig i rapport hos Polis t.ex. och i intervju gjord av Polis med tredje man. Annan person har flera gånger använt foto på mig på chat och utgett sig för att vara jag. Handläggare på arbetsförmedlingen har medverkat i att det hittats på egenskaper och omständigheter om mig. Det har påståtts i rapport hos Polis att en Conny Landin ska ha uppgett att han trodde att jag skulle elda upp huset de bodde i. Helt och hållet påhittat utan några konkreta bevis eller skäl till det. En Helen Skyllberg ska ha uppgett till Polis att hon trodde att jag skulle skada hennes barn. Det är också påhittat. Jag är inte sånn alls. Jag är inte ute efter att ha med dessa personers barn att göra överhuvudtaget. En Morgan Henriksson hittade på 2004 på en arbetsplats jag jobbade på att jag skulle ha hoppat i en blomrabatt. Fast det inte stämde. Jag hade en hund som det vid flera olika tidpunkter hittades på omständigheter om. Den blev avlivad 2010. En läkare vid namn Alexia Ioannidou hittade 2010 på att jag skulle ha varit våldsam, aggresvis och slagit några poliser i samband med en avhysning. Det är påhittat och stämmer inte. Jag stod helt still och de 2 poliser tog tag i mig. Utan att ett enda slag utdelades av vare sig mig eller polis. Det är person hos ÖBO som uppgett till Polisen 2010 att de haft sånna bekymmer med att jag ska ha sexuellt trakasserat några kvinnor som jobbar på ÖBO. Det är också påhittad information och herre Gud vet vad för person som hittat på det till Polisen ? Jag har inte på 10 års tid haft en enda sådann kontakt med en enda kvinna som jobbar på ÖBO. Har person hos Polis som mottagit den informationen blivit lurad av falsk förtalare ? Varför har inte den polis som skrivit den rapporten tagit reda på vad för person det är som falskt förtalat mig ? Detta är tecken på mytomani från deras sida de som utan att skämta hittat på detta om mig och min hund till olika verksamheter. Vad är det som driver oss människor att utan att skämta hitta på omständigheter om andra människor ? Är det inte svårare än att det förhåller sig så att det är mänskligt att en inbillan i det egna huvudet kan spela dessa människor ett spratt ?? Dessa människor som omoraliskt hittat på egenskaper och omständigheter om mig kommer sannolikt att klara sig undan dessa förtal. Vad händer då om det omvända insträffar ? Att ett practical joke utförs mot några av dessa personer som utan att blinka omoraliskt har hittat på omständigheter och förtalat mig ?? Jag skrev 2 år senare till Polisen och till några av de som förtalat mig och skämtade i satiriska ordalag med omständigheter som jag hittat på i fiktionens konstnärliga område. För att undersöka vad som skulle hända. Jag skrev inte till dessa personer för att hämnas på dem. Utan mer för att höra av mig ordentligt och hålla en ordmässig dialog verksam.För att se hur de skulle reagera på brev och epost.  För det blev jag anmäld till polis av 11 personer för ofredande, falsk tillvitelse och olaga förföljelse. De som anmält mig har tidigare utan att skämta gjort likadant själva och medverkat i påhittade omständigheter och fattat beslut som berört mig i arbete, bostad och annat, och delat ut visitkort, skickat brev, epost och ringt hem till mig. Hur kommer det sig att det görs så olika bedömningar ?? Fast jag bara utan att ha sprungit efter dem suttit hemma vid ett skrivbord och skrivit och skickat några sketna brev. Det görs skillnad bland beslutsfattare och åsiktspersoner mellan människor och människor. Blir det något bättre av att just hitta på omständigheter om andra personer och sprida förtal och skvaller ? Vad blir bättre av det ? Varför har en del personer ett behov av att utan att skämta på fullaste allvar sprida ut inbillade påhittade omständigheter om andra personer ? Hur ska man förhålla sig till sånt som påhittas och sprids ut i skvaller och förtal; göra likadant tillbaka, vända andra kinden till, vända ryggen åt det, ta på sig en skuld för det och gå vidare, vända fotsulorna fram åt det, tvätta fötterna i en balja, borsta tänderna och må bra, bli arg ledsen och kränkt, sätta sig på en cykel och åka iväg, sätta sig i en rullstol och rulla bort, skratta och skämta kring det ?? Alternativen är flera till hur man ska förhålla sig till sånt.

20150225

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.