Livets slut som fortsätter ändå – Om döden kommer plötsligt

Ännu en dag man får vara med om. Sitter och jobbar vid datorn, och tar det lungt idag. Ska laga mat senare idag. Njuter av livet , det är så mycket bättre idag än förr. Till de som pläderar för en fortsatt upprepning av historien med ett fixerat mål en 500 år framåt i tiden vill jag säga , det sker en ständig förändring mot förr. Det är så mycket som det är skillnad på mot förr och det händer mycket varje dag. Ingen dag är den andra lik. Den förändring och utveckling som har skett och kommer att ske i framtiden. Glad nationaldag på er. Sverige fyller 500 år 2023. Till de som är berörda av livets kval vill jag säga , ge inte upp – kämpa på. Ni har min sympati. Varje dag är en ny chans att få ut något av livet. Ända till det plötsliga slutet !

Jag tillagade en hamburgare med pommes frites idag till lunch. Det smakade gott. Utomhus öser regnet ner för tillfället kl 12:45 och det är 14,2 grader ute. Det är mysigt och skönt att vara inomhus när det är småkyligt ute och regnar. Jag stannar inne och hemma tror jag medans det regnar. Fortsätter jobba med mina skrifter.

2015-06-06

Taleptox

<+>

smalldcs_ 002 smalldcs_ 004

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.