Fisketur till Villingsberg

Jag var till Stora Svinsjön och Sörämten i Villingsberg idag med min pappa. vi åkte kl 9. Vi fiskade men det blev inget annat sorts napp än några bottennapp. Några fiskvak syntes till ute i sjön mitt i all blåst. Det ska finnas mycket fisk i sjön – men den var svårfångad idag. Det blåste en hel del och vi ställde oss i en vindskyddad vik. Men vinden letade sig fram till oss ändå. Det var svårt att kasta med fiskespö i all blåst. Har det blåst så här mycket i flera dagar i sträck på flera somrar på länge ? Kan väder och klimat i vår del av världen i sverige t.ex. förändras drastiskt mot hur den var på t.ex. 80 eller 90 tal och det blir mer svåra stormar än förr ? Men det blev en fin och härlig söndag ute i vår natur med den lilla sol som tittade fram. Vi kom hem vid 13:30 tiden utmattade och jag lagade en sén lunch bestående av hamburgare och pommes frites. Sedan blev det en kopp kaffe till det.

2015-06-07

Taleptox

<+>

smalldcs_ 002

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.