Dagbok 20150703 (Logg)

Jag var till dagverksamheten idag och jobbade. Jag är med i serviceenheten. Husets vaktmästeri. Jag städade 2 st wc idag också. En syssla vi delar på och idag blev det min tur. En varm dag med mycket sol. Vi åt en god lunch sedan som jag betalade min del för 35 kr för vid 12 tiden bestående av grillad fläskfilé och potatis med grillade rotfrukter och såsmix till. På eftermiddagen idag noterade jag att vädret och temperaturen varierade och ändrade på sig. Det skedde förändringar på världen. Varmast här i rävgräva hitintills denna sommar var det i onsdags då det var 39 grader utomhus i solen kl 14:40. Denna fredag idag var det inte riktigt så varmt här i rävgräva som i onsdags. Idag blev det 38,3 grader varmt kl 14:24. På eftermiddagen och kvällen höll jag mig hemma och inomhus, lagade mat, drack en kopp kaffe och lyssnade på musik och jobbade på med och satt vid min dator. Jag räknar steg jag tar, och Jag har en stegräknare. Idag har jag gått 5825 st. steg. Och jag har gått 2,038 km. och förbrukat 490,2 kalorier. Imorgon Lördag är en annan dag. Det ska bli skönt med en ledig helg.

2015-07-03

Taleptox

<+>

smalldcs_ 001 smalldcs_ 002 smalldcs_ 003 smalldcs_ 004 smalldcs_ 005 smalldcs_ 006 smalldcs_ 007 smalldcs_ 008 smalldcs_ 009 smalldcs_ 010

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.