Om flytten tillbaka

Jag är född och uppvuxen i Örebro. Jag bodde i Örebro fram till 1988. I januari 1988 flyttade jag till Uppsala för studier på universitet. På inrådan av min bror Lars som sa åt mig hösten 1987 ”Flytta till Uppsala och plugga. Jag har en kompis som heter Jakob som bor där du kan umgås med”. Jag flyttade till Uppsala och började studera på universitet i januari 1988. Jag bodde sedan i Uppsala till år 2000, och jobbade sedan efter studier samt höll på med innebandy, då jag flyttade till Örebro för att jag kommit in på en datautbildning på Örebro Universitet. Min bror Lars reagerade kraftigt och ifrågasättande på att jag skulle flytta tillbaka till Örebro, när han fick reda på det av vår mamma våren 2000. ”Ska du flytta till Örebro!?” sa han då. En tid efter att jag flyttat till örebro sommaren 2000 var jag hemma och satt vid skrivbord och var via dator på en chat som hette Passagen. En person skrev ett inlägg på chat ”Nu har häxorna tagit över”. En annan person skrev att de höll på och jobbade på mig på passagen. Jag blev där på chat passagen kontaktad av en person man eller sannolikt en kvinna som undrade om jag ville kommunicera med den personen på ICQ. En person som kallade sig Accacia Wicca kontaktade mig på ICQ och skrev att hon haft flera förhållanden och samtidigt parallellt med det haft flera älskare och att sex bara är sex, samt att man kan vilja vara ihop med en som hon tyckte om. Hon skrev sedan att hon såg en annan kvinna som visade för hela världen hur unik hon var, samt att det var en fråga om det fanns en enda person som tyckte om henne. Person skrev sedan att de höll på och jobbade på passagen på mig. Och sedan skrev person en undran och frågade varför jag flyttat tillbaka till örebro.  I vad för stad accacia wicca satt och chattade framkom inte av inlägg. Hade den personen med det att göra var jag bodde om det var i uppsala eller örebro ? Av vad för anledning påstod hon ett ifrågasättande av att jag flyttat tillbaka till örebro till mig ? Jag frågade om hon mindes mig från förr före 1988 och det skrev hon att hon gjorde. Jag antog att det var en hon som kallade sig för accacia wicca som befann sig i Örebro. Av vad för skäl ville hon att jag inte skulle flytta tillbaka till örebro ?  Det svarade hon inte på när jag frågade. Jag undrar än idag av vad för skäl hon var negativ till att jag flyttade tillbaka till örebro. Jag trivdes bättre i Örebro under 2000 talet än vad jag gjort i Uppsala under 90 talet och valde att stanna kvar i Örebro. Jag har stannat kvar i örebro och bor kvar där än idag.

 

2015-10-30

2015-11-01

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.