Punktering på busshjulet

Dagboksanteckning 20151105 Igår onsdag när jag åkte hem från stan med stadsbuss blev det punktering på ett av de stora hjulen längst bak på bussen. med en kraftig smäll som lät som ett pistolskott blev det punktering på ett av hjulen. på landsvägen en bit efter marieberg. bussen rullade en hundra meter till sedan stannade den på en av hållplatserna. vi var 2 hållplatser ifrån där jag skulle gå av bussen, och det blev att promenera den sista biten på 1 km fram till mariebergs köpcentrum. busschaufför ringde efter support från nobina. sammanlagt blev det 2,5 km promenad från buss för att komma hem. idag torsdag har jag varit till dagverksamheten och har haft en bra dag. vi var och handlade mat till vårat kök för att de som ville och skulle äta kunde få något i sig. det serverades minestronesoppa till lunch. jag åkte hem efter lunch och lagade mat , jag åt en hamburgare med pommes frites. sedan blev det en kopp kaffe på maten. På mars har de som ska åka dit om en 10 år ej något godis, glass och hamburgare med pommes frites.

2015-11-05

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.