Epost 20040520 till handläggare Claes Hagelvik AF

Kom och tänka på handläggare Claes idag denna helgdag, sänder över lite foton att se på.
Det kom ett brev att du ska arbeta med annat framöver , jag väljer ändock att höra av mig och skicka över ett tack, och lycka till med andra uppgifter. Berättar lite om mig själv och vad jag bl.a. gjort mellan den 26/4 -> 20/5. Räfsat löv, plockat ris och skräp, krattat grus, rensat trädgårdsrabatter, städat eld och grillplatser [@] och annat trädgårdsarbete etc i det geografiska området mellan Karlslunds terrängspår, Snavlunda, Karlslunds Herrgård, och Hästhagen.

Cyklat till jobbet och varit aktiv efter vår officiellt använda gregorianska kalender med fasta arbetstider mellan 7 – 16. Fika och lunchraster vid kl 9, 11, och 13 tiden. Något annat har man väl gjort också : Bifogar några foton på vad jag gjorde 1:a veckan i maj, ifrån trädgårdsjobb vid praktik för arbetsgivare AMV, Försäkringskassan, Örebro Kommun och Karlslunds Herrgård, översända genom data via nätverket Internet. Som du ser står jag på egna ben på några av fotona också.

Herrgården är byggd mellan 1804 – 1809. Fast i området där gården idag är belägen låg det sedan 1500 talet en annan gård som kallades Kungsladugården ….. i området ligger det också ett Ridhus som är byggt i slutet av 1800 talet med mycke hästar och aktiviteter, samt en del privata bostäder. Arbetsplatsen är belägen i en trevlig och naturskön miljö med mycket människor och en del djur som hästar i rörelse under dagarna. Turistbesök av busslaster med pensionärer, skolklasser, studiebesökande naturintresserade, kolonistodlings skötare, och andra vardagsflanörer m.fl. i området under dagarna. Under maj har det varit ett i nederbörd och temperatur växlande väder. Vi i vår grupp har varit ute och jobbat mestadels i både regn och solsken. Vi är mellan 10-12 st som jobbar med trädgårdsarbete av olika art.

tor 2004-05-20 23:25

Kristihimmelsfärdshälsningar från TeleIngenjör

Taleptox

<+>

arbetsverktyg II fontän vid Karlslunds Herrgård garanterat aktiv samhällstjänst I lööv it ' I lööv it' too lövakt lövhög rensad rabatt I rensad rabatt II rensad rabatt III vårblommande gula tulpaner

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.