Vänder tillbaka lite till händelser för 10 år sedan

Vänder tillbaka lite till händelser för 10 år sedan. Jag var på ett arbete 2004-2005 vid Kommunens och Karlslunds trädgårdsavdelning anvisat av Eva Lagerträd på arbetsförmedlingen i Örebro. Jag hade inte ens utbildning för det. Jag är inte utbildad trädgårdsarbetare. Jag är telekommunikations ingenjör och utbildad data administratör. Jag städade i området, rensade rabatter, plockade ris och pinnar, skottade snö, krattade löv etc. , efter 10 månader en bit in i halva januari 2005 blev jag informerad av Tomas Roos då Arbetskonsulent Örebro Kommun om att arbetstid skulle ta slut första februari 2005. Fast jag någon månad innan sagt att jag trivdes och ville fortsätta. Jag skrev till handläggare Jimmy Danielsson på AF och sa att det fanns platser på jobbet och att jag ville fortsätta med trädgårdsjobb. Beslut fattades sedan istället av handläggare Cecilia Ekenberg AF, Tomas Roos Örebro Kommun, och Leif Lans dito, de kom opåannonserat till arbetsplats på besök. Jag fick inte reda på skäl till det !? Varför kunde jag ej fortsätta på det jobbet ?Jag trivdes och det fanns 12-18 platser på trädgårdsavdelningen. Nästa sommar 2005 jobbade det delvis helt andra personer där. Hur har dom det idag ? Det sker ständiga förändringar. Det händer besynnerliga händelser….

2014-09-23

2015-11-07

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.