Om olovliga intrång och kemikalier i blodet

För en 13 år sedan hösten 2002 skrev några personer i en gästbok att det varit runt och preparerat andras mat med biokemiska kemikalier i små påsar de sa sig vara tvungna att bära ut. Gästbok de skrev i var den som var knuten till nordiska rikspartiet. Det vill säga nazistiska nordiska rikspartiets gästbok. Var de som skrev i den om att de burit ut små påsar med biokemiska preparat också nazister ? Stämmer detta att något sånt inträffat ? Vad för personer var det som skrev i gästbok ? Hur länge hade detta pågått ? Mellan vilka år gick nazister ut med små påsar med biokemiska preparat ? Vad kom de ifrån för verksamhet ? Vilka hade de uppdrag ifrån att bära ut kemikalier i små påsar till en del hushåll ? Vilka bostäder hade utsatts för dessa olovliga aktioner och bostadsintrång ? Begick de olovliga intrång i de bostäder de besökte ? Kommer en ökad hårväxt på kroppen ifrån dessa biokemiska preparat ? Jag har sannolikt haft många besökare som varit in olovandes i min bostad under årens lopp förr om åren när jag bott i lägenhet och varit iväg på jobb på dagtid och hållit på med sport på kvällar under dag och kvällstid. Det fanns extra nyckel till bostad hos kommun och fastighetsbolag. För i tiden före 60 talet var det mycket sämre lås på ytterdörrar till hus och andra bostäder. Det har skett en ordentlig skillnad och utveckling på lås till ytterdörrar till idag år 2015. Jag minns också att förr i tiden på 60 talet t.ex. lämnade en del boende sina ytterdörrar olåsta eller som hos en del hade de inget lås alls på ytterdörren förr längre tillbaka före 60 talet. Visserligen är det moderna cylinder låset uppfunnet och taget patent på 1861 talet. Och lås i bostäder har funnits under hela 1900 talet. Men hos många lämnades ytterdörr olåst om dagarna med ytterdörr öppen. Många människor befann sig utomhus också förr i tiden på 10, 20, 30 och 40 talet och gick hemifrån om dagarna i mycket högre grad än idag. Det har skett en oerhörd förändring också under de senaste decennierna sedan 1960 talet när tv kom in och började sända på dagtid, och ännu mer sedan 1990 talet när bostäder fick datorer och internet kopplat till bostäder också. En annan skillnad är också att antalet videoövervakningar har ökat med mer kameror både ute i verkligheten men också i våra hem sedan 1960 talet mer frekvent. Det har blivit svårare att röra sig utanför hemmet utan att bli registrerad på något sätt också numera. Det är kemikalier i det mesta idag. I sprutor hos sjukvården. I maten är det kemikalier. Våra kroppar och blodet är fullt med utvärtes inkomna kemikalier. Vad är det för kemikalier som har ökat hårväxten hos en del av befolkningen ? Och vad är syftet med att se till att en del personer blir hårigare och får en ökad hårväxt ? Vad hade nazister med detta att göra ?

2015-11-11

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.