Inlägg om det ena och andra i WordPress

Jag är utbildad telekommunikationsingenjör och data administratör. jag är sjukskriven idag sedan 2010 och förtidspensionerad med några handikapp sedan 2013. jag gick arbetslös i 10 års tid förut mellan 2000 till 2010. Jag var på några arbetsmarknads kurser och korttids jobb mellan de åren, men inget mer långvarigt. I övrigt har jag klarat mig själv så mycket som är möjligt. Tack och lov att det finns ett socialförsäkringssystem i vårat land sverige som fungerar. idag 2015 jobbar jag några dagar i veckan på en dagverksamhet. Jag är en fattig person och har inte idag möjlighet att konsumera hur mycket som helst. Jag har ingen egen bil. Jag har en cykel men den är en present ifrån mina föräldrar. Jag har inte ens råd att köpa en egen cykel !? Den lilla inkomst jag har räcker som mest till mat, kläder, telefon, internet och hyra och en del saker till hushåll. Jag hoppas ni har överseende med min situation. Jag har försonats med min tillvaro och är tillfreds med att bara vara och tycker det är tillräckligt att ägna mig åt mina intressen. Jag är tillfreds och nöjd med en mindre plats här i hörnet. Jag är ingen krigare i historiskt avseende, utan jag vurmar för det privata civila livet. Jag väljer att stanna hemma i jul och nyår, och köpa många dyra julklappar är inte att tänka på att göra. Vi i vår familj kommer nöja oss med en del god julmat och titta på tv på julafton.

2015-12-06

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.