Bidrag till mat och vatten till behövande

Fattig mans önskan !

Det kom ett brev hem till mig I januari från Daniel Söderberg svenska kyrkan. Tack för att ni hörde av er till mig. Det har kommit ganska många brev till mig från svenska kyrkan både per post men också på epost, med uppmaning att betala en gåva till svenska kyrkans internationella arbete. Jag tycker det är viktigt med ett internationellt perspektiv och att lägga jobb på och tänka på andra och att förbättra det för andra I andra delar av världen. Livet är att tänka på andra ! Det är ganska bra med infrastruktur och välfärd och socialförsäkringssystem I vårat land sverige. Det är viktigt att ni kan må bra. Jag sände 100 kr idag. Jag är själv en fattig person och har inte haft möjlighet att ge varje månad men då och då har det blivit när det blivit något över. Fattig man gör så gott han kan !

Tips…….Jag tror det kommit ca 20-25 brev hem till mig per post och lika många epost från svenska kyrkan. Jag undrar om dom skulle kunna avsluta det postala fysiska utskicket till min privata bostads address, och istället nöja sig med att skicka brev till min epostadress ?? Jag tror utskicken per post nästan kostar mer I avgift för svenska kyrkan än vad det blir I gåvomedel från just mig. Jag nöjer mig med att läsa epost från svenska kyrkan och information på webbsida när det är något jag undrar över eller vill upplysa mig om. Det finns också en givarservice del på svenska kyrkans webbsida. Se till att de medel jag sänt kommer till mat och dryck för behövande I svältdrabbade områden I Afrika och Fillipinerna.

Vänligen

20160203

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.