Op system android kraschat

Igår var jag med om för tredje gången att op system android i min smartphone kraschade.. Det tog mig 4 timmar att återställa den till att fungera. Op system android kraschat. Frågor till Samsung. Jag har vid tre tillfälllen varit med om att operativ systemet android I min Samsung telefon kraschat. Telefonen har hamnat I ett recovery mode och varit ej startbar. För att kunna återställa telefon har jag varit tvungen att radera allt innehåll och installera om op systemet via programvara Kies. Om detta inträffar en gång till, finns det något annat sätt att ominstallera op system, så att gammal data I telefon behålls ? Kan telefonen hackas utifrån det mobila nätet och det är en krasch som är utförd manuellt av en annan människa ? Det finns en ip address tilldelad I telefonen och den är väl nåbar utifrån internet ? Vad går det att göra för att skydda sig mot detta ? Kan samsung förbättra op systemet för att förhindra utifrån komna kraschar ? Har inte en del appar tillgång till op system och telefon ? Jag har ett antivirus programvara installerad men det avhjälpte inte denna krasch. Foton från förra gången den kraschade för ett år sedan 2015. 

20160206

Taleptox

<+>

smalldcs_ 033 smalldcs_ 034 smalldcs_ 035

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.