TV-selfien, Det virtuella mötet

Senaste nytt ifrån selfie världen. Detta är intåget för den virtuella tv- eller dator-selfien vid vilken det är möjligt att komma med på samma bild som en annan person man inte ens träffat I verkligheten. Ett virtuellt möte så att säga. Genom att fotografera sig vid en tv eller dator skärm som visar en person I bildrutan blir det till ett virtuellt möte. Det går också lika bra med att fotografera sig vid t.ex. en plansch eller foto som hänger på väggen. En alternativ selfie bild för den ensamme som hemma eller vid en dator eller tv apparat på annat ställe önskar vara med på samma bild som en annan person. Se bilder med Zlatan Ibrahimovic som den ofrivillige virtuelle mötes personen eller den kvinna som var med på tv i fredags som jag tror heter Anne Berner och är ifrån Finland. Vi har hamnat på samma fotografier och man kan säga att vi har i alla fall träffats virtuellt så att säga.

2016-02-12

Taleptox

<+>

 

smallsamsung galaxy SII 001 smallsamsung galaxy SII 003

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.