En välfylld inbox I MS Outlook

Jag kör med ms outlook 2016 som epostprogram. Det kommer något fruktansvärt mycket med epost till mig. Sedan jag startade med dator och internet 1998 har det kommit ca 100 000 st epost till mig. Det blir ett snitt på ca 17-18 epost som anlänt om dagen varje dag I 18 års tid. En del mindre förut till en början. Men det har ökat I mängd med åren. Det har inneburit att jag inte har några bekymmer med att sysselsätta mig. Det har hänt så mycket varje dag och det sker ständiga förändringar.  Läsa och administrera epost tar minst en timme varje dag. I dagens inbox är det 5923 st epost som anlänt mellan den 2014-12-18 till idag 2016-02-16. Det gör ett snitt på ca 14-15 epost som anlänt varje dag det senaste året. Jag har också skickat epost men inte fullt så mycket. Min bror Lars anklagade mig en gång för några år sedan att som han sa “Du skickar konstiga epost”. Vad han nu menade med det ? Då skulle han ha sett de epost som kommit till mig !? En hel del av de epost som anlänt till mig är s.k. identitetsfiskande epost I vilket avsändare frågar efter personuppgifter mot att de påstår sig ska skicka pengar till mottagare. Det kommer mycket reklam I epost också. Om det verkligen kommer några pengar är ett stort frågetecken för mig. Till mig har det verkligen inte kommit några extra pengar från epostavsändare. Och jag är inte insatt I om andra personer har fått några pengar om de också fått såna epost om de svarat på dem ? Jag valde att spara eposten men inte svara på dem med personuppgifter. Av mig har de inte fått några personuppgifter I alla fall. Varför I hela friden skulle mina personuppgifter var jag bor, när jag är född, civilstånd etc.. vara så åtråvärda och intressanta ? Det är offentliga uppgifter och de finns redan I diverse olika databasregister fullt sökbara ifrån en dator med internetuppkoppling.

2016-02-16

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.