Om falska felaktiga utpekningar

Jag beklagar verkligen när en del personer tilldelar andra för dem okända människor helt påhittade egenskaper och pekar ut dem som gärningsmän fast de inte är det. Det finns ju de som tror på sånt!? En föreståndare som heter Mari Gulliksson som idag är I 74 års åldern sa 1999 då hon var i 58 års åldern till mig “Dig har vi bara anställt för att ha en att skylla på”. Och sedan var det några som skyllde på mig på den arbetsplatsen för påhittade inbillade falska omständigheter.  Falska påhittade anklagelser ett ämne som inte diskuteras särskilt ofta i mediala sammanhang. En författare som Milan Kundera har skrivit I en av sina romaner om tillvarons bedrägliga sida. Hur vanligt är det att det sker påhittade falska felaktiga utpekningar av tredje man ? Hur många oskyldigt dömda finns det I vårat samhälle som blivit tilldelade påhittade egenskaper ? Jag är själv en person som blivit förtalad och felaktigt utpekad flera gånger där det påståtts falska påhittade omständigheter om mig. Vilket ansvar har en människa för sina påståenden om andra människor ? Särskilt I fall där det inte finns några andra konkreta bevis utan att det bara påstås omständigheter om en tredje person ? 2004 var jag med om att bli felaktigt utpekad helt cyniskt på ett jobb jag var på på en trädgårdsavdelning med påhittade omständigheter av en Morgan Henriksson som också jobbade där på samma arbetsplats. Han påstod inför en hel grupp med människor att jag skulle ha hoppat I en blomrabatt. Vilket var påhittat och inte sant. Jag hade bara gått förbi rabatt på en grusgång på väg att ställa tillbaka en kratta I en trädgårdsbod. Han frågade senare mig om mina civila byxor var mina tjänstebyxor !? Han var orolig att jag hade en myndighetsbefattning och kunde ställa honom till svars för sina påståenden. En Cecilia Ekenberg som jobbar på Arbetsförmedlingen hittade på omständigheter om mig vid ett flertal tilfällen. Dels skrev hon ett brev till Polisen 2008 där hon ljög om mig och förtalade mig I ganska grova ordalag. Hon anklagade mig för att ha hotat henne och att hon hade såna bekymmer med vad jag skulle ta mig för. Och hon skrev och undrade om en annan instans kunde ta hand om mig. Jag har läst brevet. Enbart en inbillan i hennes huvud utan anknytning till mig då jag inte överhuvudtaget hotat henne alls. Tvärtom. Jag gjorde försök att byta handläggare till en annan än hon då vi tyckte helt olika, och jag tyckte hon ägnade sig åt otillbörlig maktutövning och motarbetade mig avsiktligt. En läkare vid namn Alexia Ioannidou ljög I en rapport om mig 2010. I den påstod hon att jag skulle ha slagit några Poliser vilket inte är sant. Det var också en eller flera som varit i kontakt med Polisen 2010 och hittat på omständigheter att jag skulle ha ofredat några på ett fastighetsbolag ÖBO vilket också var påhittat. En Bo Hallonqvist ljög för Polisen 2010 och anklagade mig för brott häleri vilket var något jag inte gjort. Enbart en inbillan i hans huvud då han förväxlade några leksaker med riktiga saker från en myndighet. Detta Polisanmälde han där han anklagade mig för stöld från Polisen!? En Helen Skyllberg ljög för Polisen 2012 och förtalade mig för en del grannar tidigare före det och förtalade om mig för flera år sedan. Hon var runt bland några av våra grannar, vi bodde i samma portuppgång, och hittade på omständigheter och falska anklagelser om mig till några av grannarna.  En Conny Landin ljög för Polisen 2012 om mig. Samtidigt är det några av dessa personer som anklagat mig för att göra likadant mot dem. Jag ställdes till svars av åklagare, polis, och I domstol 2012 för några sketna brev och practical jokes mot några av dessa personer som vid ett flertal tillfällen ljugit om mig. Detta berör den utbredda oskuldsfulla mytomani som en del av dessa människor visar prov på. Jag anser att ett flertal av dessa personer saknar en konkret möjlighet att möta verkligheten som den är. De måste och har ett behov av att hitta på omständigheter om en del andra människor för att kunna Klara av att uthärda tillvaron som den är beskaffad. Så tolkar jag deras beteende att deras inbillning spelat dem ett spratt. Några av dessa personer som hittat på omständigheter och egenskaper om mig har jag knappt inte ens pratat med en endaste gång och än mindre träffat personligen mer än som hastigast. Det är en känd vetskap att idealen är I konflikt med verkligheten. Sannolikt kommer dessa personer som skrivit om mig I journaler och rapporter och de som ljugit om mig mellan flera olika årtal att Klara sig undan en jordlig domstol och att bli dömda för det. Men en dom klarar de sig inte undan senare I livet och I livet därefteråt. Vi blir samtliga dömda I liver därefteråt för vad vi gjort I livet. Det är I livet därefteråt som den verkliga granskningen och domen tar vid. Jag önskar att en del människor var mer försiktiga i sina påstående och inte utdelade påhittade egenskaper om en del andra människor.

2016-03-13

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.