Om fortsatt epost spammande

Jag har sedan den 1 mars 2016 fått 25 st epost med en zip fil medskickad i. Zip filen består av ett javascript. Det rör sig sannolikt om s.k. spam epost. Filerna gav inget utslag I antivirus programvara när jag gjorde en separat sökning efter virus I eposten. Men det har fortsatt med dessa epost som närmast kan uppfattas och tolkas som förtäckta hot. Några av dem innhåller också hot om att den som skriver påstår sig ha foto bevis på lagöverträdelse I fordon som påstås vara kopplat till mitt personnummer. Det hör bara till saken att jag äger inget trafik fordon som en bil t.ex. idag som är registrerad på mig. Och jag har inte varit ute och kört bil I trafik heller på sistone. Det måste röra sig om en bedräglig felutpekning. Den som skriver I epost skrev också att de ska lämna över ärende till den lokala Polisen. Jag undrar om det är en person som skojar och driver med mig ? Det rör sig också om påstådda utbetalningar och andra epost som skriver om att jag är skyldig dem pengar …..Jag undrar vad som rör sig i huvudet på dessa personer som sitter och skickar dessa spam epost med förtäckta hot om åtgärder ? Kan det vara yngre personer – ungdomar – som håller på med lite data och internet bus ?

2016-03-15

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.