En troende som fortsätter med skrivande

Tack om du epostar mig. Jag är sedan 2013 en förtidspensionerad ingenjör och data administratör. Jag brukade köra en webserver med ett domän namn förut från 2001 till 2015. Jag var tvungen att stänga ner en webserver I min hem dator pga av allvarliga hacking attacker. Jag har varit upptagen med annat skriv arbete. Utav någon mystisk orsak har webbservern slutat att fungera på min dator. Jag kör inte en webserver idag sedan 2015 som jag brukade göra I det förflutna. Och jag har inga data och webloggar I min dator som kan administreras av Web Log Explorer. Men jag rekommenderar Web Log Explorer ändå. Andra personer har genom hacking attacker kraschat ungeför 10 hårddiskar I min hem internet anslutning. Jag har fått så mycket epost förut ungefär 100 000 epost till mitt hem. Och ungefär 3000 epost med data virus I dem. Jag har inget eget domän namn idag sedan 2015. Men jag fortsätter arbeta med skrivande och datorn och jag har en epostadress. Tveka inte att eposta mig I framtiden med nyheter om web log explorer och annat, jag följer det med intresse, och jag är van med mycket epost kommunikation….

2016-03-16

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.