Hör av mig med ett livstecken

kors II10%Jag tänkte höra av mig med ett livstecken. Jag är vid liv och mår bra. Hur går det med ditt skrivande och jobb ? Vad har du för dig nuförtiden ? Har inte hört något ifrån dig på ett tag. Kommer det en tredje roman snart från Jakob Sverker och hans penna ? Jag har köpt och läst hans 2 första böcker. Han skriver bra. Här är livet som det varit ett tag någon månad tillbaka. Det känns bra att våren och sommaren är på gång. Fast jag gillar hösten mer. Ingen dag är den andra lik. Det sker ständiga förändringar varje dag. Jag har trots att jag är en fattig handikappad förtidspensionär inhandlat ett par bra trådlösa hörlurar av market Samsung level on för att kunna lyssna på bra musik och lyssna på radio. Det är en utmärkt ljudkvalité I dem. I övrigt har jag kommit igång med trädgårdsskötsel av vår mindre trädgård. Jag har lånat en motionscykel också och kommit igång med lite seriös motion. Jag cyklar 30 minuter varje dag och jag har gått ner 4 kg I vikt sedan 7 mars 2016.

Ikväll den 26/4 ser jag på en dokumetär om Hitlers kapitulation på national geographic. De visade svåra bilder ifrån 1945 när amerikaner kom in I lägrena och synade dem. En del människor var så utsvultna att revbenen syntes. Andra låg helt livlösa avlidna I högar på marken. Om de som var vid liv ens hade en brödbit, en skvätt soppa och lite vatten att äta och dricka !? Stackars människor. Idag I vår tid , jag var inte ens född före 1963, är det sån skillnad på vår tid och den tid som var då. Affärer är fulla med massproducerad mat och prylar. Det går ingen nöd längre på de flesta av oss. Fast en del har det väldigt svårt. Trots detta har jag åvittnat att en äldre man I 70 års åldern för bara någon månad sedan hyllade Adolf Hitler och kallade honom en bra talare och en annan man I pensions åldern kallade honom en av de bästa ledarna någonsin !? Vilken idioti !

Jag jobbar på med mitt I vardagen och trivs med det. Jag har det bra här. Livet är att tänka på andra och det är just här jag kan göra det. Hoppas det är bra med dig och din familj och jag väntar på hans tredje roman som jag kommer läsa. I övrigt har jag läst några böcker av Dan Brown på sistone. Han skriver också bra. Ha det gott till en annan gång, trevlig dag och på återseende !

Vänligen

2016-04-26

Taleptox

<+>

miniDSC_1731

miniDSC_1754

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.