Tidsfördriv med epostvirus och tysta samtal

Jag är van vid kommunikation. Jag har fått cirka 100 000 e-postmeddelanden och 3000 telefonsamtal. på ett jobb jag gick till som en alarmoperatör i kommunen fick vi cirka 120 samtal per arbetspass. det är ca 28 000 telefonsamtal vi hanterade per år ….. så jag är van vid ett aktivt liv med en hel del kommunikation och tidsfördriv, och jag försöker att uppträda och bete mig. Epost spammande och telefonsamtal har fortsatt komma till mig. Epost med virus i sänt från min egen epostadress fast skickat av annan person från annan dator än min. och s.k. tysta samtal på telefon, personer som ringer till mig och lägger på luren utan att säga något. vi ses. på återseende. ha en bra helg.

2016-04-29

Taleptox

<+>

miniDSC_1751

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.