Dagliga ord från ordskaparen

Dagliga ord från ordskaparen. Vad är aktuellt i huvudet på en pensionerad ordgörande ingenjör just nu ?? Detta är min tro I sinnet just nu … .. ”Var och en har sin egen stil, Ompröva dina tankar, kritisera din åsikt, tror på din inre värld, tänk på vad du gör och säger till din granne, håll ögonen öppna till verkligheten, akta dig för djuren i skogen, behandla invandrare som de var infödda, vara trevlig och inte alls förtrycka änkor och fattiga, vara trevligt mot äldre, det är om verkliga människor det handlar som inte borde underskattas , men gå inte bort och vilse ensam i vildmarken. Ha en hund med dig. I Heliga Gud och Jesus Kristus litar jag. Gud välsigne dig, och om du läser mina ord, tveka inte att tala ut och kritisera med din egen intelligenta åsikt ”.

Daily words from the wordcreator. what´s in the mind of a retired wordmaking engineer at this moment ?? This is my believing mind at this moment …..“Each and everyone has it´s own style, Reconsider your thoughts, criticize your opinion, believe in your inner world, think about what you do and say to your neighbor, stay tuned to the reality, beware of the animals in the forest, treat immigrants as they were native, be nice to and don´t oppress widows and poors, be nice to elders, it´s about real humans that shouldn´t be underestimated, but don´t get lost all alone in the wilderness. Bring a dog with you. In Holy God and Jesus Christ I trust. God Bless you, and if you read my words, don´t hesitate to speak out and criticize with your own intelligent opinion “

20160507

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.