Ett annorlunda långt brev i ett epost

Ett annorlunda långt brev i ett epost. Jag vill beskriva och uppmärksamma er på att det är en lustigkurre som flera gånger utgett sig för att vara jag, och blivit personförväxlad med mig flera gånger både på epost men också på chat. Jag vill uppmana er att vara nogranna med era bedömningar på information ni tar del av. En del använder foto på annan person än sig själv. Så att ni inte gör som de få som trodde det var jag som sagt en del, när det I själva verket var en likling (lookalike) till mig…..Det är visserligen yttrandefrihet I vårat land. Men jag har svårt att acceptera att bli personförväxlad för något jag inte sagt eller gjort. Jag har blivit id kapad på epost också, då en annan person från en annan dator än min har skickat epost med min epostadress som avsändare …… Kontrollera information ni tar del av ! Tack !

Jag ödmjukt hylla och piggar den som läser detta. ha ett bra liv och njut av det.Lida några då och då är en del av våra liv, har vi en kropp och en neurologiska system och sinnet har känslor … ..Livet är en gåva. Katten har 9 liv. Men du har bara 2 liv, det ena här och det i livet efter detta. …. Så ta hand om det och göra ditt bästa för att dina medmänniskor och dig själv. Glöm inte att tänka på andra också …

Jag hade en mycket svår och hård barndom. jag var en riktig gatpojke i min barndom. Jag blev könsstympad när jag var 1 år gammal 1964, och diagnosticerad med hernia inguinalis som innebar mycket svårigheter under ungdomen av en läkare som hette Pettersson. Jag är sönderborrad I mina tänder under hela ungdomen från 3 års ålder 1966 långtt in I tonåren. Jag har ca 20 amalgamfyllningar och lagningar I mina tänder. Den tortyr detta innebar I ungdomen har satt djupa spar I mig. Jag är idag mycket tålig med anledning av denna hårda svåra barndom. Idag har livet blivit till det bättre som vuxen, jag fyllde 53 år I år.

Jag kände mig alldeles drogad i stora delar av ungdomen. fast jag inte hållit på med droger och narkotika. Vad för kemikalier tandläkare har sprutat in i mig under mina besök dit är ett mysterium. Idag är livet så mycket bättre och det är sån skillnad på idag mott förr. det är en konsekvens av vår utveckling.

en person kallade mig ingen, en annan person kallade mig någon. jag är varken ingen eller någon. jag är Taleptox. det är ett varmt väder idag 20 grader celsius utomhus och inne här är det 25 grader, och det kommer bli en väldigt varm dag idag. till helgen skulle det bli molnigt och komma regn sa de på vädret på tv…

Det är ett obegripligt mysterium. På 5 dagar har jag fått över 200 nya vänförfrågningar. det är 213 vänner i min lista idag. från hela världen.det var 8 st vänner i onsdags. jag undrar vad som hände i början av förra veckan som gjorde att jag blev så kontaktad av så många ?? kan jag ha blivit id kapad på epost t.ex. ? har någon på facebook t.ex. förelagit för andra att kontakta mig ? någon som vet ?

Tack och lov att det finns ett socialförsäkringssystem, hur skulle vi annars klara oss om det inte fanns bidrag som barnbidrag, pension, aktivitetsstöd, sjukersättning, a-kassa etc….det har vi de som skapade detta i det förflutna främst under senare delen av 1900 talet, att tacka för. Jag står i tacksamhetsskuld till dem.

 

Vänligen

20160510

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.