Liklingar, tvillingar och dubbletta webbsidor på Internet

…….Varning för liklingar (lookalikes) , tvillingar och dublett bedrägliga webbsidor och dubbletta facebook sidor. Det finns en del personer som sprider förttryck och intriger. Det finns en del personer som utger sig för att vara andra också och en del är tvillingar. Se upp med personförväxling. Jag har själv blivit anklagad och beskylld för sånt som annan person gjort och sagt. Jag vill uppmana den som läser detta att vara nogrann I bedömning och inte förhastat peka ut en person felaktigt, av sånt som sagts och gjorts……. Bara en reflection man kan inte så mycket mer än att försöka hålla en god ton och dialog på internet och tänka på andra också. jag har precis avslutat ett 15 minuters cykelpass på vår motionscykel. det är viktigt att tänka på andra människor också. det är viktigt att vara snäll och inte förtrycka fattiga, änkor och immigranter och invandrare…och inga amdra heller för den delen. för att det ska kunna vara så bra som möjligt för andra också..Att vi befinner oss I världens största dokusåpa med övervakning och avlyssning I varenda gathörn och I våra hem och på arbetsplatser , det har jag varit införstådd med ända sedan slutet av 1960 talet. Vad är det för verksamhet som kallas autistisk som ägnar sig åt denna övervakning via tv, radio, och numera också via datorer och internet ?? Kan det vara så att det är Polis och militär som ägnar sig åt denna landsomfattande rikstäckande övervakning ??? Hur har de det som jobbar med det ? De som t.e.x jobbar med video övervakning av våra hem och arbetsplaster ?? En person sa åt mig “man kan se allt och alla. Är det så himla sci-fi tycker du ?” ….. Jag är med I civilförsvaret det har jag varit sedan 1987…..och jag vurmar för trygghet och säkerhet I det privata civila livet. tack till er som hörde av sig till mig. jag går på sysselsättning på en stiftelse. jag är förtidspensionerad sedan några år tillbaka. jag var arbetslös i 10 års tid under 2000 talet. tack och lov att det finns ett socialförsäkringssystem. jag klarar mig själv hyfsat. jag har haft det en aningens hektiskt den senaste tiden då det anlänt så mycket vänförfrågningar 213 st på bara några dagar till mig på facebook, jag har själv också frågat om vänskap till några på facebook, och det har anlänt en massa telefonsamtal hem till mig den närmsta tiden…..jag har varit verkligt upptagen…Prata på och fortsätt surfa på facebook och kommentera gärna om ni ser något värt att tycka till om i min facebook. Fortsätt med dialogen… Mitt råd till er om ni har svårigheter för att det ska gå så bra som möjligt för er är; är att du koncentrerar dig, fokuserar på verkligheten och dina inre tankar och det du ska göra. Tänk på det ordentligt…Skaffa eller låna en motionscykel som jag gjort och motionera ordentligt varje dag. det rensar ut svårigheter och gör att man känner sig piggare. ät ordentligt och drick mycket vatten. ..en person påstod att jag tror att jag pratar med snygga kvinnor på nätet. utan att jag sagt det. när det i själva verket är andra personer som sitter med bild på andra kvinnor och försöker fiska efter skitsnack…. . var nogranna med vad ni säger och tycker på internet , det finns en del personer som har oegentliga syften med sina falska aktioner.. de letar efter något att anklaga och skylla ifrån sig för på andra personer. jag vill uppmana er att vara försiktiga med era bedömningar och inte gå på vilket löst förtal och rykten som helst….det gäller att hålla en god ton på internet…tack för eran vänförfrågan och tack till er som hörde av er …….som en del säger ”människor tänker så olika”, vi människor väljer inte vilka vi föds till. det handlar om att det berör verkliga människor. man bör inte underskatta dem. sen kan en del råka illa ut för att andra får spel. stackars människor….jag gillar inte enkäter från personer, företag och organisationer. det blir så stereotypa resultat och besked i svaren. svaren blir missvisande för vad man egentligen tycker och tänker…… skicka helst inga enkäter till mig. jag är lite äldre och förtidspensionerad och har väldiga svårigheter med humöret. vad tycker ni som läser detta ?….På internet i chattar och t.ex. facebook , kommer en del människors innersta tankar och personliga uppfattning och inställning fram mycket mer idag än förr för t.ex. 10-20 ¨år sedan. Den som inte märks av så mycket I vardagliga situationer vid fika bordet eller vid möten på stan eller på jobbet. Vad har detta öppnat upp för möjligheter med ett öppnare samhälle ??? Ett avskaffande av de innersta hemligheterna bland de bredare massorna som bara kom fram I dagböcker och brev förr om åren???

20160516

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.