Inköp av hårddiskar med anledning av absurd hacking

Jaha, då har det kommit ytterliggare ett epost till mig I torsdags med datavirus i. Sedan mars månad 2016 har det kommit 43 epost varav de flesta förutom några få undantag innehöll datavirus. Varför de personerna skickar dessa epost just till mig är ett obegripligt mysterium. Varför har de mig som måltavla för sina aktioner ? Det är svårt att handskas med dessa epost. För väl att jag har en bra antivirus programvara installerad på datorn. Jag kör med Norton. Det handlar om att man ska vara försiktig med dessa epost , då en del av dem kan förstöra op systemet på hårddisken och t.ex. vara en Trojan eller radera innehåll på hårddisk. Jag har skrivit till Telias abuse avdelning och varit I kontakt med Telia via deras chat funktion. Abuse avdelning har inte ens hört av sig. Telia chat skrev att de inte kommer höra av sig, och inte göra något åt eventuell avsändare , med anledning av att de får in 100 tals anmälningar varje dag om bedrägliga epost. Detta trots att vi betalar X antal kronor I månaden för telefoni och bredband till internet !? Vad ska man tycka om det ? Andra epost som fortsatt komma till mig är några stycken från en lusitgkurre som skickar epost till mig med min egen epostadress I både avsändare och mottagare!? Dvs jag får epost från mig själv fast de är skickade ifrån en annan dator och av en annan person än jag. Jag har blivit id kapad på epostadressen. Himla tråkigt tycker jag. Har inte den personen något annat vettigare för sig ?? som att skicka epost från sin egen epostadress t.ex. ?? Antalet epost jag fått sedan 1998 till idag är idag ca 100 000, det var mer som kom tidigare vid mitten av 2000 talet men det har minskat I mängd något , och varav utav dem ca 3000 epost med datavirus i.  Några har också kraschat ca 10 hårddiskar för mig via avancerad datahacking. Det syns I loggen hur de har bombaderat mig. Kan man kalla det roliga händelser ?? Några personer har påstått på en chat att det jag citerar dem “Dom håller på och jobbar på dig här på passagen” Hur ska man tolka det ? Varför har en del ett behov av att ha en måltavla för sina aktioner ? Har de inget vettigare för sig än att hålla på och bearbeta mig ? Rör det sig om sysslolösa hänsynslösa personer som jobbar på andra människor ? Har de inte fullt upp med andra göromål som att ta hand om sina egna datorer t.ex. ?  …….Jag kallar den sortens beteende dyrt, 10 hårddiskar av den storleken kostar ca 7000-8000  kr, utslaget över en längre tidsperiod blir det ca 700-800 kr om året jag mellan åren 2000-2010 spenderade på hårddiskar.  ….Helt absurt ! Jag är en fattig person. Varför ska såna händelser behöva hända ?? idag har det lugnat ner sig något med hacking, tack vare att Telia började med mobilt bredband istället för adsl via telefonjacket. Tack Telia och till de som utvecklat det mobila bredbandet.

 

2016-05-20

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.