Meddelande till vänner och andra

Meddelande till vänner och andra

Mitt råd till den som läser detta är att inte ge upp. Hur svårt och utsiktslöst det än kan te sig. Kämpa på. Försök vara nyanserad I dina åsikter och omdömen om både dig själv och andra. Sprid inte falskt förtal. Var snäll mot fattiga människor, änkor och invandrare, och mot andra människor också. Tänk mer på andra än dig själv. Åtminstone lika mycket.  Tänk på vad du säger och tycker I åsikter innan du ska säga det till andra. Var dig själv istället för att vara en annan person. Relationer och umgänge med andra är en komplicerad omständighet. Det kan enkelt uppstå skitsnack, otrevliga konflikter,  och förenklande inskränkta kommentarer. Se till vad du själv gjort och haft för dig I det förflutna. Rannsaka dina egna förehavanden och handlingar. Skyll inte ifrån dig på andra utan konkreta verkliga bevis om att det du antar stämmer.Gå inte på löst förtal och falska rykten om andra. Var nogrann med dina omdömen om dig själv och andra.  Ställ mycket frågor till andra som gör påståenden av mindre relativ sort. Ta inte dagen som den kommer utan som du väljer att den ska vara. Reflektera mer djupsinnigt över konkreta tankar I den inre världen. Det handlar mycket om en relation mellan den inre världen och den yttre verkligheten. För att bli lite filosofisk.

Vänligen

// Resonets röst

———————————————————————————————————

Message to friends and others

My advice to anyone reading this is to not give up. How difficult and hopeless as it may seem. Fight on. Try to be nuanced in your opinions and reviews about both yourself and others. Do not spread false slander. Be kind to the poor, widows and immigrants, and other people too. Think of others more than yourself. At least as much. Think about what you say and think in opinions before you say it to others. Be yourself instead of being another person. Relations and dealings with others is a complicated circumstance. It can easily occur bullshit, unpleasant conflicts, and simplifying restricted unnuanced comments. Make what you have done and been up to in the past. Examine your own movements and actions. Do not blame away from you to others without real concrete proof that what you suppose is correct. Don´t believe in  resolved slander and false rumors about others. Be careful with your reviews about yourself and others. Ask a lot of questions to others who make allegations of smaller relative variety. Do not take the day as it comes, but as you choose it to be. Reflect more profoundly on the concrete tanks in the inner world. It is very much about a relationship between the inner world and the outer reality. To get a little philosophical.

Friendly

// Resonance voice

2016-05-21

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.