De senaste årens klagomål

Jag är till bredden fylld av händelser som inträffar. Jag känner mig inte det minsta tom. Dels händer det så mycket I våra liv. Vi matas också dagligen varje dag med information om olika sorters händelser ifrån mediala kanaler som tidningar, radio, tv och data och epost via  internet. Det är bättre att fundera mycket på det som händer än att gå omrking helt tom. Jag har fått klagomål på mig , en person påstod att jag bara sitter där, en annan person påstod häromdagen att jag gjorde för mycket , och att jag inte ska göra allt för att det är flera andra som också ska ha något att göra. Men jag tycker det är viktigt att tänka på andra också och nöjer mig med min lott som en sticka i mängden. Tack för era klagomål ! Det är mycket betydelsefullt och kommer att få betydelse i framtiden. Jag känner mig förorättad och hotad av alla dessa klagomål jag fått på mig de senaste åren, särskilt de som kom 2003 och 2009. När de som klagar själva har agerat och farit omkring I tillvaron och fört oväsen. Under årens lopp har man fått utstå ganska mycket , jag är sönderborrad under ungdomen från 3 års ålder  I tänderna med 20 amalgamfyllningar, grannar som haft fester, rock konserter med hög ljudvolym, osv, slagsmål I skolan, de som förde oväsen I skolan t.ex.  . Jag skulle kunna ge ut en bok som hette “Mitt leverne som betalare” för allt man får betala för. Jag betalar gärna för mig för att få medverka. Men vart vänder sig en fattig människa som jag för att få en bättre ekonomi ?? Jag läste att tv4 och andra tv bolag gör en rejäl vinst , på 650 mijoner kr per år. Som jag troligtvis är med och betalar på via radio och tv licens. Jag läste på text tv idag att väktar och säkerhetsbolag omsatte 28 miljarder förra året. Vad beror det på att en del människor trots att de har det ganska gott ställt levnadsmässigt och ekonomiskt ändå kommer med mer klagomål och personliga vendettor på redan fattiga människor ?? En person som heter Marie Gulliksson sa åt mig ”Dig har vi bara anställt för att ha en att skylla på” …. En Helen Skyllberg hade klagomål på mig när jag bodde i ÖBO lägenhet 2003 2 gånger och 2012 en gång. Fast hon själv hade flera fester och bjudningar under den tidsperioden hon själv anmälde klagomål på mig !? Det spelades dessutom musik från hennes lägenhet mitt i natten kl 01.00 vid ett flertal tillfällen, vilket jag inte gjorde en endaste gång spelade musik mitt i natten då jag sov. Det var också senare kring 2009 grannar som det kom ljud ifrån 03.00 mitt i natten som jag blev väckt utav. Men jag blev anklagad för att ha stört mitt i natten, trots att jag sov varje natt under den tidsperioden. Jag anser att Helen Skyllberg och de andra som klagade på mig vid den tidpunkten 2003 och 2009 var mycket hämndlystna personer. Är det tecken på hybris att komma med klagomål på redan fattiga och handikappade människor ?? Vad för gott finns det kvar att säga om dessa personer som haft klagomål  på en redan fattig människa med just mig som måltavla ?? Om man nyanserar det något kan de säkert skönmålas i goda ordalag….Det har hänt så mycket sedan dess och det har skett en sån förändring och utveckling sedan den tiden.

 

20160813

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.