Om utspelet kring tafsande och kladdande

En del kvinnor som kladdar och tafsar klarar sig undan. De senaste veckorna har det informerats I media om påstådda våldtäkter och tafsande på musik festivaler. Det hare j beskrivits mer exakt sant vad för personer det rör sig om med namn och bild på de som anmält respektive de som anklagats för brott. Men man kan med sannolikhet tro att det rör sig om män som tafsat och kvinnor som antingen blivit rådda att anmäla eller själva valt att anmäla. Sitter och funderar på Sven Melander och hans utspel I en youtube video och Zara Larsson utspel hon påstås ha sagt om att hon hatar män……, Zara Larsson och hennes omtalade utspel mot män som hon säger hon hatar, de som blivit påstådda gärningsmän och de som kallats offer för tafsande och våldtäkter som anmält vid t.ex. festivaler på sistone. I dagens samhälle som är nu i vår tid, finns det något sätt och språk att uttala sig om, som går hem hos det motsatta könet överhuvudtaget ? så kräsna som en del är numera ! Är det en under att några blir ihop överhuvudtaget. Men de flesta som vill träffa en annan människa, vill träffa en som de tycker om. om det finns några som kan gilla varann numera ? Sannolikt finns det de som gillar varann. Kvinnor som kladdar och tafsar klarar sig undan, medans en del män som kommer med inviter och kroppskontakt blir anmälda för tafsande. Jag för det händer faktiskt att kvinnor tafsar också. …… vad är det för samhälle vi lever I när mänskliga kontakter klassas som tafsande och blir anmält ? vart har samhället tagit vägen ? vill vi ha det såhär ? som man, kan man göra något överhuvudtaget utan att det sker anmälningar ? Sven Melander vill poängtera I sin video att det är män som är problemet och inte Zara Larsson. De har reagerat på samma ämne men med olika utgångspunkt. Kvinnor kan fortsätta tafsa – de kommer inte att bli anmälda för det. Men vad ensamma och övergivna kvinnor skulle bli om det inte skedde närmanden på dem av män !? Det skulle dessutom födas mindre antal barn om inga sexuella träffar inträffade. Vad är en våldtäkt ? Finns det våldtäkter ? Våldtäkt är tror jag ett mycket gammalt ord som finns omskrivet sedan lång tid tilbaka. Men det är först under de senaste decennierna som det lyfts fram I media sammahang. Finns det kvinnor t.e.x som längtar efter att tas med hårda våldsamma metoder ? Jag träffade en kvinna en gång som sa åt mig att hon ville bli våldtagen. Hon menade antagligen att ha sex med hårda tag. Och inte fysiskt våld med knytnävar mot t.e.x ansikte . Men de som påstås I media att de blivit våldtagna hur har det gått till ? Våldtagna ute bland människor I ett folkhav !? Är det möjligt ? finns det någon anledning att tro att det skett falska påhittade anmälningar också? För det inträffar faktiskt att det sker påhittade anmälningar om sexuella trakasserier t.ex. Och vad är problemet ? Och vem tänker på offrena både män och kvinnor som bliviit utsatta för våld ? det handlar om att vara försiktig I uttalanden om detta , då detta ämne är oerhört kontroversiellt och laddat. Både ur mäns och kvinnors synvinkel. Jag vill t.ex. inte påstå att jag är ett problem I detta som Sven Melander påstår I sin video. Jag vill heller inte påstå som Zara Larsson gjort att jag hatar kvinnor generellt sett för om t.e.x en kvinna varit våldsam mot en man. Man kan ogilla en enskild händelse och vad som hänt men generellt sett kan man inte dra alla män och kvinor över en kam….

 

20160825

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.