120 st epost med datavirus i

taleptox45mmursäkta om jag skriver några rader till om detta ämne. Jag är en fattig handikappad förtidspensionerad ingenjör som blivit 53 år i år. Jag är med i fack vision, jag har varit inspektör i civilförsvaret sedan 1987, men är sedan det avvecklats med i civilförsvarsförbundet sedan 2012. Jag har varit yrkesverksam sedan 1978 men är sedan 2010 förtidspensionerad med ett intellektuellt handikapp. Jag har röstat demokratiskt sedan jag var 18 år   Jag hade en svår barndom då jag blev könsstympad vid en bråckoperation och diagnosticerad med hernia inguinalis av en läkare vid 1 års ålder. Jag är helt sönderborrad i tänder sedan 3 års ålder långt in i sena tonåren, och jag har ca 20 amalgamlagningar i tänderna. En osynlig terror hos tandläkare det inte talas särskilt ofta om. 1979 när jag var 16 år blev jag utsatt för ett mordförsök då en än idag för mig okänd person attackerade mig med en kniv som jag har ett ärr kvar ifrån på vänster hand. Jag vill avslöja ett motsägelsefullt missförhållande. Jag tycker inte att det är ett problem direkt men det är en angelägenhet jag är betänksam kring. Detta är ett ärende som hör till omständighet av att vara  i kategorin s.k. visselblåsning. Om du som läser detta vill ta tag och sätta dig in i detta smutisga snaskiga ärende med flera inblandade både åklagare, advokater, domare, artist, poliser, militärer, och författare som låtit sig bedras av bedrägliga falskt agerande internet skojare av dignitet ?? Jag valde att tänka på er också och skrev ett inlägg. Det har sedan 1 mars i år 2016 kommit bland annat ca 120 st epost med datavirus i en bifogad javascript fil som zippats, utöver all annan epost som kommit hem till mig till min privata epostadress en 15-20 st epost om dagen varje dag. I min inbox är det idag ca 10 000 antal epost som kommit sedan t.ex. 18/12-2014. Av de 120 eposten är x antal skickade med min egen epostadress i både avsändare och mottagare, fast skickat från en annan dator och av en annan person än jag. En riktig lustigkurre som lånat min epostadress för att driva med mig, i detta bearbetningsförsök att göra mig galen. Några jag inte har namn på gick på stan och sa när vi passerade varann och de pekade på mig och sa ”Vi håller på att göra han där galen” ……. En annan person skrev anonymt på en chat passagen ”Dom håller på och jobbar på dig här på passagen. Dom har tröttnat på dig här på passagen. Dom tycker inte att det är så roligt att behöva betala för sig”……..Jag är gärna med och medverkar och drar mitt strå till stacken och verkar för ett ansvarsfullt betalningsansvar. Tack och lov att vi har ett socialförsäkringssystem i vårat land sverige som merparten av det är ifrån 1955. Jag var i kontakt med telia abuse avdelning och jag ringde till telia flera gånger senast denna vecka som var, men de sa att de kommer inte att göra något åt detta och gå vidare med detta ärende !? Telia Abuse avdelning har inte ens hört av sig fast jag epostat dem flera gånger. Det är ändå så att jag betalar 499 kronor varje månad till Telia för internet och telefoni tjänster. Något kunde de utföra med anledning av detta. Det blir 5988 kronor jag betalat per år för dessa tjänster till Telia. Men de på Telia Abuse hör inte ens av sig. Men om det kommer en anmälan till abuse avdelning mot mig har de kontaktat mig vilket hände för några år sedan. Varför kan en del personer bete sig lite hur som helst under flera års tid med t.ex. skickande av epost med datavirus i, medans andra personer får anmälningar på sig för några sketna skickade brev !?!? Har det med att göra att det är yrkesmänniskor som polis eller militär som sitter på jobbet och skickar dessa epost med datavirus och trojaner i å jobbets vägnar ? Är detta ett s.k. kallat målsägande ärende där det avgörs hur det görs om en målsägande person själv väljer att anmäla andra som utfört en handling ?? Är det detta som kallas yrkeslivets hegemoni där personer som hänvisar till en yrkestitel för att kunna rättfärdiga ett omoraliskt beteende ? För de som skickar ut dessa epost med datavirus i beter sig omoraliskt anser jag ur min synvinkel, men de tycker säkert att de handlat korrekt !? Görs det ingen utredning av såna ärenden om inte mottagaren och målsägande av t.ex. epost med datavirus i gör en polisanmälan ? Ska man behöva göra en polisanmälan om dessa epost med datavirus i fortsätter att komma till mig ?? Det vore en helt annan sak om de som skickat dessa epost hörde av sig och berättade om sig själva något och sånt de varit med om.  Vad händer om det är Poliser eller militärer/datasystemvetenskapligt utbildad personal som skickat dessa epost med datavirus i ?? Det är datakunniga systemveteskapligt utbildade personer som skickat dessa epost som klarat av att programmera dessa datavirus. Sannolikt lägger Polisen ner detta ärende också som så många andra ärenden de får in. Beror det på att de vet vilka som ligger bakom dessa utskickade epost med datavirus i och att det kan vara dels Poliser som gör det lite vid sidan om annat jobb som ryktet förtäljer ?? Jag vill inte gärna göra en polisanmälan i första taget då jag av hänsyn mot avsändare är medveten om att det bara rör sig om några sketna epost från en mänsklig människa som suttit bakom en dataskärm och skickat några sketna epost. Jag är däremot orolig för att dator och hårddisk jag har som eposten laddas ner till ska gå sönder och påverkas av datavirus på något sätt. Jag har också funderat på om det är en person som skickat eposten som jobbar som polis eller militär och sitter på en arbetsplats och skickar dessa epost? Detta med tillskickade epost med datavirus i har hållit på till och från sedan jag införskaffade dator och internet i hemmet 1998. Det har de senaste 18 åren kommit ca 100 000 epost till mig. Hackare har också sedan 1998 till 2012 hackat sönder ca 10 hårddiskar för mig. Jag har kvar hårddiskarna. Jag har kvar brandväggsloggar som visar på denna utstuderade hacking några ägnat sig åt mot mig i vårat privata hem.  Jag har en bärbar dator jag använde förut med ca 85 000 epost i varav en del av dem innehåller datavirus. Jag tror det kommit ca 3000 epost till mig med datavirus i. Det har också under en period på 2 år kommit ca 3000 telefonsamtal till vår bostad mellan åren 2006 till 2008. Jag har inte skickat ett enda epost med datavirus i , men jag har också skickat epost till andra, och skickat brev där jag valt att höra av mig och berätta något om mig själv och vad jag varit med om, och tänkt på andra också,  men inte fullt så mycket. Eftersom jag blev utpekad för att vara som en litterär figur ifrån en bok skriven 1973 av Milan Kundera, en figur som i boken inte hör av sig till andra, utpekad  av författare Jakob Sverker och Arkeolog Lars Norberg i början av 90 talet, hade jag något att bevisa inför denna betydelsfulla händelse. Att jag inte var sån som en litterär figur ifrån en bok utan en verklig mänsklig människa av kött och blod som också kan höra av sig och tänka på andra. Jag valde att höra av mig till andra som hört av sig till mig. Det visades sig få motsatt effekt och uppskattades inte av dem. Av de jag hörde av mig till var det 11 st som anmälde mig istället för att höra av sig tillbak!? Tala om ironi.  De flesta av de som anmält mig har själva skickat epost, brev eller ringt till mig, delat ut visitkort etc……Därför är det en aningens besynnerligt att jag blev anmäld till Polisen !? Jag har inte hotat en enda person eller varit otrevlig i ord. 2012 blev jag helt absurt anmäld till Polisen oberoende av varann av 11 personer för en del av dessa skickade epost och brev jag skickat. Jag anser att hela detta ärende är helt absurt och påhittat av flera medverkande parter. Detta är värre än Kafka´s värld. Jag tänker också på det Dostojevski, Hermann Broch, Franz Kafka och Milan Kundera skrivit om mänskligt beteende, domar, straff, symboliskt tänkande och sammansmältning mellan olika individers sfär. Jag har också blivit mordhotad på chat i början av 2000 talet på internet en 4-5 gånger, och kallad mördare i ett epost. Det har också kommit mordhot mot mig från en polis 2002 på chat Passagen Innan den stängde. Och datasalen Passagen vad är det för ett ställe ? Jag anser att de som anmält mig och åtalade mig har behandlat mig som nazisterna eller kommunisterna i forna sovjet gjorde under 30 40 talet när kristna, judar och andra med handikapp vräktes  från bostäder och åtalades och kördes iväg på arbets/koncentrationsläger. Det är också några med nazistisk anknytning som kommit med hot mot mig för några år sedan. Jag har inte den blekaste aning om vad jag gjort dessa personer !? Istället för att jag anmälde detta med all mängd med epost och telefonsamtal som kommit till mig, blev jag anmäld istället av 11 personer oberoende av varann flera år senare år 2012. De personer som 17 gånger anmält mig under en 10 års period är Helen Skyllberg Örebro, Bo Hallonqvist fd bovärd Fastighetsbolag ÖBO, Karin Österdal ÖBO, Ludvig Nagy Motala Kommun, Cecilia Ekenberg Arbetsförmedlingen Örebro, Leif Lans Örebro Kommun, Elisabet Lans, Lars Norberg Arkeolog Stockholm och Maria Folkesson Artist, Eva Lagerträd Arbetsförmedlingen i Örebro, Advokat Bengt Ask, Kronofogde Göran Mårtensson, Läkare Jaime Navia Uppsala, Psykolog Alicia Samano Brunåker Uppsala,  Conny Landin, Annica Haraldsson båda Örebro. Jag namnger dem här för att inte förneka dem offentligt, som skedde i en annan historia vi känner till med Jesus Kristus. Polis var hem till mig 6 gånger och hämtade mina datorer för undersökning vid 2 tillfällen. Jag fick tillbaka dem sedan efter några månader. Vad som hänt med datan och information från epost och loggar på hårddiskar när datorer var hos Polisen är jag inte insatt i. De hittade bara de brev och epost jag skickat och de måste ha blivit besvikna då de säkert hoppats på att hitta mer komprometerande material !? Jag hämtades också till förhör och en polis som heter Lars Törnkvist vid Örebro Polisen förhörde mig.  Jag åtalades sedan av åklagare Ingrid Sandström för de brev och epost jag skickat, för ofredande, falsk tillvitelse och olaga förföljelse. Enligt min syn helt påhittat och efterhands konstruerade anklagelser inbillat i hennes huvud. Jag hade andra ambitioner med brevskrivande nämeligen att höra av mig till några personer och jag skämtade också med ett practical joke med några av dem vilket inte uppskattades av dem. Utan att springa efter en enda person. Jag hade bara suttit vid ett skrivbord och skickat några brev till personer som hört av sig till mig. Jag satt med anledning av anmälning från de 11 personerna som anmälde mig 2012 häktad i fängelse 4 månader sommar och höst 2012. Jag anmodades också att betala 55 000 kr i skadestånd och böter till 8 av dem. Det blev en skuld av det. De andra begärde inga pengar av mig. Jag var sedan 2½ år på sluten rättspsykiatrisk vård med anledning av att jag dömdes i domstol hösten 2012 till det efter en 5 veckor lång utredning på RMV i Huddinge. Domare Therese Johansson bad om förlåtelse under rättegångsförhandling i domstol i Tingsrätten.  Jag blev utskriven med anledning av gott uppförande i April 2015. Jag har under 2000 talet blivit förtalad och anmäld för olika företeelser till olika verksamheter och myndigheter som kommun, arbetsförmedling , polis, etc ca 17 gånger mellan 2003 till 2012. En chef på Arbetsförmedlingen som heter Sari Harju i Örebro uttryckte 2008 det på telefon när jag ringde henne, att det varit så mycket skitsnack bland personalen om mig de närmsta åren. Hon förbjöd mig också vid telefonsamtalet att likaledes omvänt att prata om personalen. Jag anser mig ha blivit förorättad och jag känner mig hotad och oskyldigt anklagad av dessa epost med datavirus i och dessa anmälningar. Jag anser mig vara oskyldig till detta. Jag bifogar en bild på ett av eposten med datavirus i, som kommit till mig sedan 1 mars 2016 som bevis och för kännedoms skull. Om ni inte går vidare med detta idag, har jag åtminstone hört av mig till er och berättat om något jag varit med om och hur jag ser på detta ärende, som tack hör jag av mig till er för alla fina och intressanta tv program SVT utan att fråga om lov kablar ut rätt in i våra privata hem, som jag är med och betalar avgift på till Radiotjänst, och jag har bidragit med information i ett ärende som berör epost utskick med datavirus och datahacking som kan leda till mer betydelsefulla jobb och inslag t.ex. en dokumentär om detta i TV i framtiden. Råd; Var försiktiga med och Öppna inga och klicka ej på datavirus filer utan att använda er av en dataexpert på virus. Hör gärna av er och berätta hur ni gör.

20160915

Vänligen

Taleptox

<+>

 

1d20160913

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.