Olika sorters människor här I vår värld

Det finns alla möjliga olika sorters människor här I vår värld. Vi är en samling unika personligheter allihopa. Var och en har sin unika stil och utseende. Men vad är det vi har som är gemensamt och allmän mänskligt som gäller för alla oavsett etnisk och nationell tillhörighet ? Bortom alla ord och olika språk och andra olikheter. De gemensamma jämnställda dragen oavsett kön och annan särart ?? Vad är det som gör oss lika ? Det är en fråga det av dignitet och avancerad komplexitet. Om det är världen som är galen och inte människorna i den eller tvärtom människorna I den som är galna är en svår fråga..om man tror på relativistiska teorier och mänskliga undantag. Vem som helst kan bli galen I denna värld, men inte vem som helst kan tillfriskna igen efter att ha blivit galen. För det krävs det självinsikt och mod. stöd av goda vänner. Och en läkare som friskförklarar en.  Människor som är Goda vänner finns det. Men läkare som friskförklarar finns det färre utav.

”It´s a given rule, that we are all fools”
Från Gypsy 1983 av Ronny James Dio 1942-2010

2016-09-15

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.