Artist och arkeolog polisanmälde man med handikapp

Jag är en man som har några handikapp. Jag blev diagnosticerad med hernia inguinalis vid 1 års ålder 1964, 1992 blev jag diagnosticerad med astigmatism på ögonen, 2010 blev jag diagnosticerad med ett intellektuellt handikapp. Jag blev anmäld till Polisen 2012 för 4 år sedan. Detta har jag varit med om.  Det var för 4 år sedan denna händelse inträffade år 2012. Den handikappade Mannen som blivit förtidspensionerad efter detta blev 2012 åtalad och dragen inför rätta I tingsrätten och han fick sitta 4 månader häktad I fängelse. Med anledning av ett pars hybris och övermänniskoliknande ideal. Artisten Maria Folkesson och arkeologen Lars Norberg polisanmälde en man med ett intellektuellt och fysiskt handikapp. De ansökte om kontaktförbud till den handikappade mannen då de som de uttryckt det tröttnat på att höra av ifrån den handikappade mannen. Relationer förändras ständigt. 20 år innan I början av 90 talet hade arkeologen lars norberg andra anklagelser att komma med mot den handikappade mannen , då han anklagades för att vara sån som INTE hör av sig.  Övriga som också anmält mannen med bedrägliga anklagelser 2012 var Bo Hallonqvist, Bengt Ask, Cecilia Ekenberg, Eva Lagerträd, Göran Mårtensson, Leif och Elisabet Lans, Conny Landin, Annica Haraldsson, Jaime Navia, Helen Skyllberg,  och Alicia Samano Brunåker.  Med anledning av att mannen skickat brev till dem I syfte att bara höra av sig samt att ett skämt med några av dem resulterade I att deras hybris och missuppfattade bedrägliga uppfattning om den handikappade mannen gjorde att de anmälde mannen till åtal hos Polisen. Åklagare Inger sandström och polis lars törnkvist som inte insåg det bedrägliga I detta ärende talade för detta par som med sin övermänniskoliknande tankegångar anmält en handikkappad man.  Åklagare Inger Sandström yrkade I tingsrätten på fängelse I 3-4 år för den handikappade mannen som valt att skicka några sketna brev. Artisten maria folkesson som gjort sig känd för att vara en av duon I musikgruppen orkesterpop, som haft spelningar för bl.a. skolelever och barn, har vid flera tillfällen uttalat sig kränkande med övermännisko liknande ideal om den handikappade mannens egenskaper och bl.a. sagt “Du är en liten människa” , och anklagat mannen för att bara prata en massa skit och sagt “vi har inget gemensamt”. Denna övermännisko liknande ton artisten visat prov på då hon pekat ut den handikappade mannen för att vara en liten människa och dessutom vid en rättegång anklagat den handikappade mannen för att vilja skada hennes make. Arkeologen lars norberg som tidigare var en ansedd pop/rock sångare I ett musikband som hette Athletic Arabs, gjort sig känd bland dels författare att ha drabbats av hybris och tillika är artistens make, har uttalat sig kränkande om den handikappade mannens könsorgan och sagt att mannen har för liten kuk för att kunna få några kvinnor när de I den handikappade mannens frånvaro disskuterat hur det kunde komma sig att den handikappade mannen inte hade en partner. Vid senare tillfälle har mannen som känt sig förorättad, förnedrad och oskyldigt anklagad, då han inte heller precis som ingen annan valt vem han födits till, då han ringt och skickat brev till dem I god anda för att förbättra relationer dem emellan. Men istället för att se jämlikt på detta har artisten Maria Folkesson och arkeologen Lars Norberg I en utstuderad övermänniskoliknande hämnd på den handikappade mannen och I sin egen hybris polisanmält den handikkappade mannen som bara valt att höra sig till dem med telefonsamtal, brev och epost.

2016-09-18

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.