Fortsatt epost spammande med datavirus

Tack för att Telia Abuse hörde av sig. Jag är en fattig förtidspensionerad ingenjör med några handikapp. Detta har jag varit med om. Jag var I kontakt med Telia Kundsupport per telefon på 90200 om detta ärende den 13/9-2016. Jag informerades om att det inte kommer att göras något mer från Telias sida med detta ärende. Att de får in så mycket anmälningar och ärenden. Det är en eller några personer som hållit på och bearbetat mig. Det är ändå så att vi som abonnerar på ett internet abonnemang betalar för dessa tjänster till Telia. Min epostadress har blivit id kapad några gånger. Också tidigare under 2000 talet har epostadress jag hade förut och registrerat hos Telia använts av annan person än jag. Jag tror det kommit ca 3000 epost med datavirus I till mig under 2000 talet. En tid mellan juni 2012 till mars 2016 har det varit lungt med detta. Men Sedan 1 mars 2016 har det kommit 130 st epost av sorten som kan klassas som SPAM till mig varav en del har datavirus medskickat I en zip fil bestående av en javascript fil.  Några epost har en exekverbar fil I sig också. Eventuellt Trojan eller Malware av någon sort. Jag är ingen expert på datavirus eller programmerare men utbildad data/nätverks administratör. Några av dess filer har gett utslag I antivirus program. Med namn på virus JS Downloader vilket I information är beskrivet som en Trojan. En del av eposten är skickade ifrån en domän telia.com epostadress. Och några av eposten 14 st är skickade från min egen epostadress I både avsändare och mottagare fast skickat av en annan person än jag från en annan dator. Dels med ip address från en dator ända borta i Indien.

Jag skrev om detta till Telia Abuse den 19 mars 2016. Men Telia Abuse  hörde inte av sig den gången, utan först nu den 22/9 – 2016. De skrev att de haft mycket att göra och att det varit sjukskrivningar där. Men att de gärna svarar på frågor via epost. Jag vill skriva om detta en gång till och uppmärksamma er på att det är en eller flera personer som använt min egen epostadress jag registrerat hos Telia. Jag har varit med om förut att en person har utgett sig för att vara mig flertal tillfällen under 2000 talet både I epost och på chat. Och kontaktat andra personer och utgett sig för att vara mig. Det har uppstått personförväxling som jag blivit anklagad och anmäld för. Jag har en epostadress. Jag har själv skickat epost, och fått anmälningar på mig för epost jag skickat. Men jag har inte skickat några datavirus till privatpersoner.  Och jag har den senaste tiden hört av mig till andra jag haft en kontakt med förut och berättat något om mig själv och vad jag varit med om.  Om det vore så att de som skickat dessa SPAM epost hade skrivit med sina riktiga namn och berättat om något de funderat på eller varit med om t.ex. hade det inte tett sig så märkligt. Sedan kommer det såna här epost med datavirus I till mig vilket ter sig som helt absurt och oerhört besynnerligt. Jag är orolig för att min dator ska gå sönder på något sätt av datavirus. Person har genom intensiv datahacking hackat sönder 10 hårddiskar för mig under en 12 års period mellan 1998 till 2010. Det syntes I brandväggslogg hur min dator attackerades med olika ip addresser. Jag vill inte göra en anmälan av detta då jag inser att det bara är en mänsklig människa som suttit vid en dator och skickat dessa epost. Om det inte är så att det är några yngre ungdomar som hållit på med lite pranks och Internet bus ?? Men jag vill komma med en synpunkt för er kännedom på att det är en person som kapat min epostadress. Jag har känt mig förorättad, hotad och oskyldigt anklagad av dessa anmälningar och epost med datavirus i. Jag har inte hittat på detta med  radio/tv, telefoni, epost, datavirus och internet. Radio och TV sänder dagligen varje dag ut kommunikation i form av program rakt in i våra privata hem. Jag väljer att vänta med detta ärende. Hoppas de som varit sjukskrivna hos Telia kryat på sig. Med hopp och tro på en förändrad och förbättrad situation framöver.

Det jag funderar på är om det går att förbättra programvara I epostserver och epostklient för att blockera möjlighet att använda en annan människas epostadress och blockera möjlighet med att  id kapa den ??

20160925

Vänligen

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.