En egen webserver och website

Jag är en ingenjör och dataadministratör som dels vurmar för det privata civila livet. Jag har utbildat mig till ingenjör 1983 och 1997/98 till dator/nätverks administratör. Jag drev sedan en egen hobby website förut mellan åren 2001 till 2013. För att i brist på annat jobb anordna min egna sysselsättning I det yrket jag utbildat mig. Med address www.gruxxi-groxxi.net. Det kom något oerhört mycket tillsurfningar till websiten som var en hobbywebsite. Jag hade fast bredband med ADSL på den tiden till ett fast telefonabonnemang till 2010. I brandväggsloggen kunde man se all mängd med surfningar som gjordes till vår dator. En 20 000 träffar till en hobbywebsite. Plus all mängd med hackingförsök på andra portar än port 80. Det kom något oerhört mycket epost också till websiten. Det kom dels mycket epost med reklam för mediciner. Jag utsattes för oerhört mycket hackingförsök också. Datorer kraschade 2-3 gånger om dagen till BLå NT skärm med anledning av denna hacking. Minst 10 hårddiskar har sedan 1998 till 2012 hackats sönder och saboterats för mig utifrån internet av andra personer och filsystem har gjorts oläsbart och hårddisk förstördes. Jag köpte under denna tidsperiod ca 43 hårddiskar till 2 st datorer, en bärbar och en stationär, mellan dessa 14 år , det blir ca 3 hårddiskar om året jag köpte och använde. För att de sedan saboterades. En på flashback som kallade sig Dolmiodag skrev om och undrade vad jag haft 43 hårddiskar till ? Jag hade bättre ekonomisk situation mellan åren 1998 till 2007 , då jag dels hade ett annat jobb till 2000 och jag hade lägre hyra än idag och från 2007 till 2008 blev avstängd 3 gånger från inkomst och sysselsättning hos AF på beslut av annan person nämeligen handläggare Cecilia Ekenberg. Mellan åren 2008 till och med 2012 hade jag dels försörjningsstöd och sedan var jag också utan inkomst en tid. Med dels extra bidrag från mina föräldrar klarade jag mig genom de åren. Från 2013 är min inkomst något bättre åter, då jag blivit en fattig förtidspensionerad ingenjör sedan dess. Det är tydligen en och annan person som haft åsikt om att jag köpt flera hårddiskar varje år under denna tidsperiod. Hårddisk har blivit till en förbrukningsvara sedan möjlighet att hacka dem och sabotera dem genom internet har gjorts möjlig. Jag har bytit och köpt dator en 5 gånger också, då de havererat och gått sönder,  som det medföljer hårddisk till som är del i dessa 43 hårddiskar under denna 14 års period.   Hur många hårddiskar och datorer gör större företag och andra verksamheter som driver webbsites över med på en 14 års period ? Byter inte de också hårddiskar och datorer med mellanrum? Sedan 2013 då jag kört med mobilt bredband istället för fast bredband och stängt min website har det lugnat ner sig med lyckade hackingförsök betydligt och jag har inte behövt byta ut några hårddiskar de senaste 3 åren sedan 2013. Men jag har bytit dator en gång då den förra av okänd anledning havererade. Jag har ett bättre antivirus och brandväggsprogram också idag än förut. Varifrån kommer detta behov av att bearbeta andra människors sfär ifrån ? Ända in I det privata hemmet ? Vad är det som driver dessa personer som skyller ifrån sig och beskyller en annan människa för något med t.ex. hänvisning till att reglerna är såna ? De som har ett behov av att inhämta och införskaffa bevis mot andra personer för ett brott av något slag ? Det finns till och med människor som I sin egen begåvade inbillan tillverkar och skapar påhittade bevis om andra för att kunna beskylla dem för något. Jag har sett klippta och klistrade fotomontage som spridits på internet. Varför klarar sig en del människor undan från sånt ? En tillvaro som I mångt och mycket 2016 blivit oerhört svår att förstå sig på. Hur kommer det sig att det blivit såhär ? Från myndighetshåll och av några andra har jag helt klart blivit utpekad, förtalad, anklagad, och misstänkliggjord med anledning av detta. En läkare som heter Jana Villem ringde Polisen 2012 och beställde hämtning av mig till förhör på Karlas Vårdcentral för undersökning om tvångsvård och LPT. Hon sa till mig att de I Polisen hämtat mina datorer för att undersöka om det gick att hitta några spår efter att jag skulle ha skadat andra. 2012 var Polisen hem till mig och hämtade all mängd med datorer och hårddiskar för undersökning. Jag sa åt dem att jag tyckte de gjorde fel, och jag menade moraliskt, när de var hem till mig 5 personer och gick in med skor och vapen på med en medhavd nyckel I min bostad. Jag var uppptagen med matlagning och måltid en av gångerna och kunde inte öppna ytterdörr. De skickade ett sms och hälsade från Polisen att jag skulle öppna ytterdörren. De åkte sedan till Kommun och hämtade en annan dörrnyckel och en kvinna och PolisInspektör sa “Vi ska in” och låste upp min ytterdörr. Polis var hem till mig 4 gånger dessa veckor. Med vid dessa tillfällen var också 4 civil Poliser. Jag fick senare tillbaka mina datorer och hårddiskar då de sannolikt inte hittade vad de letade efter, förutom en del epost och brev jag skickat till olika personer och verksamheter.  Vad som skett vid undersökning hos Polis med övrig information som brandväggsloggar till internet abonnemang och webserver och annan epost jag fått är jag inte insatt i. Jag är ganska klar på att det eventuellt är några av de personer som å yrkets vägnar varit med om att fatta beslut OM mig  är några av dem som bearbetat mig ända in I vårat privata hem. Jag skulle tycka det var skämmigt om jag åkt hem till annan person å jobbets vägnar och gått in och hämtat dennes privata datorer !? Det har skett ändringar med detta mot förr i tiden innan datorer och internet fanns i våra privata hem. Det finns säkert de I andra omständigheter och på andra arbetsplatser som känner till detta.

 

20161211

Taleptox

<+>

2d-20131102

hpim5517 hpim5545 hpim5891 hpim6083

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.