Klagomål, anmälningar och hot

Jag fick två klagomål på mig vid dagverksamhet och sysselsättning. En person som tyckte att jag gjort för mycket och en annan  person som före det tidigare för något år sedan 2015 eventuellt tyckte att jag bara satt där. Jag är en mångtydig en. Jag anser att jag är oskyldig till detta. Jag har sedan jag började 2013 på dagverksamhet vanligtvis åkt och verkat efter schema och bara tagit en uppgift per pass. Det är flera personer där och det ska ju räcka till andra också och att de också kan ha något att syssla med. Det är viktigt att tänka på andra människor också. Jag har också blivit felaktigt utpekad och ansedd att bära på dynamit av en annan person som insiunerade det när vi var till Villingsberg och fiskade. Sen har jag blivit slagen och tafsad på.…………Kvinnor som kladdar, tafsar eller slår klarar sig undan. Medans en del män blir anmälda till Polisen om de gör så. Jag har t.o.m fått anmälan och påstående I rapport om mig gjorda för sånt som inte ens inträffat. Jag har dessutom blivit mordhotad minst 5 gånger.  Jag har valt att inte anmäla dem som gjort detta mot mig för ofredande, hot, misshandel,  eller falsk tillvitelse för detta. Än så länge. För att de ska kunna få behålla sina jobb och fortsätta med sina liv. Jag har också tidigare år blivit anmäld till olika instanser och vid olika verksamheter. Jag har känt mig anklagad, förorättad och hotad av dessa 22 anmälningar och klagomål jag fått på mig sedan 1998 till 2012. 1 klagomål och anmälan 1998 på jobb, 2 st klagomål och anmälningar 2003 från fastighetsbolag, 1 klagomål 2004 på jobb, 3 anmälningar och klagomål 2007 och 2008 hos Arbetsförmedlingen, 1 anmälan 2008 till myndighet, 2 anmälningar och klagomål 2009 från fastighetsbolag, 1 anmälan 2010 till myndighet, 11 anmälningar och klagomål 2012 till myndighet. Detta trots att jag anser att jag försökt sköta mig och betalat för mig och mina räkningar som hyra och annat. Dessa klagomål och anmälningar har skett parallellt och slumpmässigt med annat som hänt och mitt liv som jag levt utan att jag gjort något annat särskilt än att suttit i mitt hem vid ett skrivbord och en dator, spelat akustisk gitarr, surfat webben, administrerat en egen website, skickat och fått brev och epost, ringt och besvarat telefonsamtal, åkt och jobbat efter schema och levt mitt liv. Jag fick dels klagomål och anmälan på mig för att jag suttit i en bostad och skrattat samt spelat akustisk gitarr. Jag tror jag satt och såg på en film på tv som var något roligt i som jag brast ut i skratt åt. Detta stod med i de brev som skickades hem till mig dels 2003 och 2009 – 4 gånger med klagomål om anmälan om störning. De grannar  som klagat och anmält mig hade själva fester varav några sent in på natten med musik, tjo, tjim och skratt.  Vad har rört sig för sorts inbillningar av dyslogisk art i huvudet på de personer som anmält mig ? Mellan åren 2012 till 2016 har det kommit 2 klagomål på mig som jag blivit informerad om. Det har att göra med det straff och de skuldkänslor detta har bidragit till i än mer grad än förut. Det verkar som att en del personer har ett eget inre behov av att skylla ifrån sig på andra utan mer nogranna reflektioner vad det får för konsekvenser för andra, för falska påhittade inbillningar, fantasier, anklagelser och klagomål. Helt godtyckligt och slumpmässigt kan en enskild individ och människa bli utpekad för detta. Men ingen människa väljer vem eller var den föds till I denna värld. Det händer mycket annat också som t.e.x verkliga sprängningar och skjutningar och en del människor har en dyslogik i sina antaganden av andra att några av dem också utgör en fara, trots att det kan röra sig om till sånt oskyldiga personer  som t.ex. I detta avseende. Det handlar mycket om en oro och rädsla hos de personer som inbillar sig anklagelser mot en enskild individ eller verksamhet. Men det verkar också som att det sker felutpekningar och falska och bedrägliga misstanke antaganden av en och annan person. Är det ens möjligt att uttala sig om sånt här utan att ha fel sanningsmässigt ? Är det ens möjligt för mig idag att bjuda hem andra till mig för gästfritt umgänge utan att det sker en anmälning ? Och vad kan man göra åt det ? Försöka sköta sig och inte ställa till med några scener ? Men ändå kan det helt apropå, slumpmässigt och godtyckligt uppstå scener med anklagelser och utpekningar. Varför är det så ? Jag är intresserad av att analysera de psykologiska processer som verkar I detta. Har detta med en en oskuld som söker ett straff och skuld I andra ? Falska fördomar ?  En utstuderad vilja till cynisk taktik och irrationell maktutövning ? Ett tredje alternativ till Kafkas logik I romanen Processen och Dostojevskis tema I brott och straff ? En utveckling av Franz Kafkas ideer i romanen Processen ? När oskulden har makten kan vad som helst bli sant om andra människor de skyller ifrån sig på ? Människors föreställningar har nästan inga andra gränser än vad vi föreställer oss.

20161204

20161218

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.