God Jul önskar jag Er

minidsc_2799

Ur Dagbok 20161224 – Jag hade en trevlig och lugn julafton idag. Vi respekterade julfriden. Och jag Spenderade en del tid med vår familj på eftermiddagen och vi firade julafton med en god middag bestående av klassisk julmat. Vi tittade på Kalle Anka och hans vänner som firade jul på tv. Sedan fikade vi kaffe och bulle och drack julglögg och lyssnade på julmusik. Mina tankar ikväll går till evangeliet om det glada budskapet och berättelsen om Jesus Kristus som föddes levde och dog för en 2020-2023 år sedan till ca 33 e.kr. . Han fick lida som ingen annan. Leva är att lida en smula då och då. Och vi har kunnat leva med våra synder för att han dog på korset för oss. En fruktansvärd straffmetod som förbjöds år 321 e.kr. av Konstantin den store….Det är såna skillnader idag, har hänt så mycket och det är såna förändringar som skett, mot på den tid som var då han levde. …… Jag har också hört en del på Carolas julsånger och så Juloratoriet av Bach såklart har rullat i mediespelaren ikväll. Jag ser fram emot 2017 och önskar mig fred för människor i Syrien, och ännu ett år jag med ödmjukhet, tro och förhoppningsvis får vara med om….Till en annan gång ha det gott !

// 20161224

Taleptox

<+>

minidsc_3072 minidsc_3074 minidsc_3079 minidsc_3083 minidsc_3084 minidsc_3088 minidsc_3089 minidsc_3091 minidsc_3093

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.