Hälsa Donald Trump och Vladimir Putin

…..att de ska avveckla kärnvapen istället för att upprusta dem. Om ni åkt till New York eller Moskva över helgen !? Om ni ser till Herr Donald Trump där I New York eller Herr Vladimir Putin I Moskva Ryssland hälsa dem från mig att de ska avveckla kärnvapen istället för att upprusta som han  skrivit på twitter att han vill göra och som Putin sagt I ett tal. Det har sedan många år tillbaka funnits ett avvecklingsprogram av vår världs kärnvapen… Vem fruktar inte och är orolig för kärnvapen ????? De som var med om och erfor 1945 i Japan och lärde oss andra i senare generationer vad det innebär när kärnvapen används. En tid med händelser vi inte vill ska inträffa en gång till någonstans i vår värld ….….. Jag ser med oro på om ett fullskaligt kärnvapenkrig skulle bryta ut I vår värld. Avveckla Kärnvapen istället för att upprusta !!! Det är min enkla önskan ikväll denna Julafton 2016.

// 20161224

Taleptox

<+>

 

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska, Uddafierade Skrifter - Essäer och Brev del II och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.