En oxfilé bit satt I halsen

Igår på nyårsafton 2016 var jag på en middag på den stiftelse jag går till om dagarna. Vi var 18 st som hade en trevlig middag. Vi åt hummersoppa till förätt, oxfile med potatisrätt till huvudrätt och pannacotta med kaffe till efterrätt. Maten var jättegod och vi hade trevligt. Denna middag höll på att bli min sista måltid någonsin. Det höll på att gå riktigt illa. Efter halva huvudrätten åt jag en tugga av oxfilen och jag tuggade den biten för dåligt. Och den satte sig I halsen. Och köttbiten hamnade I fel strupe när jag skulle svälja den. Som tur var var jag snabb och jag rusade ut till toaletten och lyckades kräka upp köttbiten. I handfatet på wc. Det höll på att gå riktigt illa med livet. Jag överlevde också turligt denna nyårsafton 2016 till skillnad för de 39 som tragiskt och sorgligt omkom I Istanbul Turkiet I natt I skottattacken på en nattklubb. Må Gud välsigna dem och att de som tragiskt omkommit inatt kan vila i frid. . Efteråt ursäktade jag mig inför sällskapet. Jag är idag glad att jag är vid liv och att det inte gick så illa som det skulle kunna ha gjort och att jag får vara med om nyårsdagen 2017….. Tack.  Jag gillar nämeligen livet. Hoppas den som läser detta får ett riktigt långt liv och det önskar jag er. Akta er för för stora otuggade köttbitar. Tugga maten ordentligt är mitt enkla råd till er…..

 20170101

Taleptox

<+>

 

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.