Läkare har upptäckt ett hjärtfel

God fortsättning på detta år 2017 önskar jag er. Och God Trettondag idag den 6/1-2017. Jag har varit på undersökning av mitt lilla hjärta och läkare har konstaterat att jag har något sorts fel på hjärtat som gör att puls är ovanligt hög, både över och under blodtryck (hypertoni) är för höga mot normalt. Jag var på undersökning för åldersdiabetes också och de kontrollerade mina värden. Men det har jag inte drabbats av ännu. Jag är idag förtidspensionerad sedan 2013. Det rör sig tror jag om något sorts hjärtflimmer eller hjärtsvikt ? Läkare har satt in hjärtmedicin som jag tar på morgonen för att stabilisera denna orytm, onormala blodtryck och höga puls. Lite tråkigt att mitt hjärtasfunktion  har förändrats de senaste åren på det sättet mot det sämre. Men det kanske har att göra med ökad ålder och minskad rörlighet mot förr också. Det är betydlig skillnad på det för mig, då jag var aktiv inom idrott, mot förr om åren då jag rörde mer på mig mellan åren 1972 till 1997. Jag jobbar på med den sysselsättning jag har och kämpar på tillsvidare med tillvaron…….. Berätta gärna om detta för de som du umgås med. I er familj t.ex…..

20170106

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.