Kvalité och återkoppling på det man skrivit

Jag har en egen blogg på wordpress server. Där kan jag skriva om ämnen jag varit med om och funderat på. Det blir mina egna reflektioner och ingen annans. Jag väljer att formulera mig så egensinnigt, unikt och udda som möjligt är. Utifrån min egna förmåga och begränsningar. Ämnena väljer jag ut utifrån att jag kommer att tänka på dem först. De är uttänkta enligt en mycket sträng logik. Jag har gått livets hårda skola som en del uttrycker det och det kan skönjas I vad jag väljer att skriva om. Men det är så få som kommenterar och gillar mina inlägg. Beror det på att jag befinner mig ute I periferin och marginalen och att det är för få som hittar till min blogg som verkligen läser vad jag skrivet ? Eller beror det antingen på att det jag skriver är för svårt och avancerat och välformulerat och håller en för hög litterär kvalité ? Eller är det alldeles för långa inlägg som anses vara för dåliga och ointressanta ? En läkare som sa sig läst min blogg som heter Jana Villem undrade efter att hon läst den vilken verklighet jag befann mig i !?  Finns det flera ? Att det finns flera dimensioner det visste jag men flera verkligheter ?  Hur ska man värdera det man skrivit om man får för lite återkoppling ? För man skriver inte enbart för sig själv, utan man skriver för att man hoppas att några ska läsa vad man skrivit. Och ha åsikter om det som de enligt vår yttrandefrihet uttrycker. Men det verkar gå trögt med det. Jag har skrivit 209 inlägg på Svenska sedan November 2011 till och med januari 2017. 2011 blev det 92 visningar av mina inlägg. 2012 blev det 405 visningar och 3 besökare. 2013 blev det 123 visningar och 49 besökare. 2014 blev det 375 visningar och 83 besökare. 2015 blev det 2091 visningar och 256 besökare. 2016 blev det 3110 visningar och 635 besökare. Och hitintills under 2017 har det blivit 225 visningar och 49 besökare på min blogg. Sammanlagt gör det 6421 visningar och 1075 olika besökare på bloggen. Det har gjorts sammanlagt av dessa besökare 18 kommentarer och 5 gilla markeringar. Vilket ter sig som väldigt lite I relation till antalet läsningar och besökare. Det är många som bara läst något och sedan inte kommenterat det jag skrivet. Fast de hade chansen att uttrycka sin åsikt om innehåll I inlägg på min blogg.

20170116

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.