Om att utge sig för att vara en annan

snapshot_20170113_7

Jag fick ett epost vid 8:31 från en Sofie Nilsson ( det är vad avsändare kallar sig) där den som skickat epost påstår att jag vunnit en Samsung Galaxy S7 Edge.i gåva för endast 5 kr i avgift …… länken i epostet går till en sida där man kan registrera sig hos serious dating för 449 kr/månad ….. !?!?!?! Dolda kostnader i ett prenumererat abonnemang hos en dating sida. Vill man date:a är det bara att välja och vraka mellan olika dating sidor. Om det sker någon verklig date är mer ett frågetetcken.Men vilken kvinna vill date:a med mig så som jag ser ut ? Men om man har en samsung galaxy s7 edge kanske det går bättre !? Vem vet ? Vad är det psykologiskt som driver de personer som sitter med foton på andra mer eller mindre kända kvinnor och män, och skapar påhittade nick och falska facebook konton, och skickar vänförfrågan och naken bilder till en del ??? Det är också en lustigkurre som använt foto på mig på chat och utgett sig för att vara mig. Vilket ledde till att jag blev hotad för något som en annan person gjort. Man blir bara utråkad av sånt. Det är trist faktiskt och upptar en massa av vår värdefulla tid I anspråk. Vad betyder det i relation ur ett relativistiskt perspektiv till allt annat betydelsefullt som händer ? Det sitter dessutom en massa ensamma människor vid datorer och får vara med om detta. Men det roar säkert några alltid att utge sig för att vara en annan person. Vad är syftet med att använda foto på andra än sig själv, annat än maktutövning och för att testa av hur andra reagerar ???? Vari ligger det roliga med sånt ? Jag bara undrar ….

20170116

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.