Åsikter om att jag skriver blogg

Det ringde till mig idag från min mamma Gull-Britt kl 8:45. Jag satt vid dator och väntade på besök ifrån sandbacken. Hon var ganska påstridig och hade åsikter om att jag skriver blogg och att jag skrivit om dem. Vi pratades vid i 5 minuter. Jag sa åt henne att lugna ner sig, jag tänkte på henne och hennes hjärta,  och jag sa åt henne att hon kunde leva I minst 10 år till…..Hon fyller 82 år I år. Jag har valt att skriva dagbok I min dator, jag har också registrerat mig hos wordpress som är en gratis tjänst för att skapa en egen personlig blogg. Där på deras server I ett eget konto kan man välja att publicera sånt man skriver I sin dator. För att det ska kunna finnas sparat på flera datorer. Och för att man ska kuna göra sig ett namn. Och för att undersöka och nyansera sånt jag varit med om och funderat på. Sedan vilka som läser det är en annan fråga. Läsning av det sker från andra datorer. Detta är något nytt som funnits sedan webbsides tekniken uppfanns på 90 talet och har funnits I en 26-27 år. WordPress startade sin site 2005. Förr lästes dagböcker också av andra fast inte via datorer. Jag har varit med om att sånt jag skrivit förut på t.ex. jobb jag var på satt jag och skrev dagbok under en paus och några på jobbet bläddrade utan min tillåtelse igenom min dagbok när jag var iväg på ärende. Det är en skillnad idag när man väljer att skriva om sånt I en blogg. Jag tycker inte det är så mycket att väsnas för, och huruvida jag är särskilt öppen eller sluten är något ytterst relativt. Jag skriver om sånt vi pratat om och som jag varit med om. Medans mot mig kan andra ha vilken underlig uppfattning som helst I rapporter och samtal. Jag har läst vad de skrivit om mig I rapporter vid olika verksamheter och det jag tagit fasta på mest är de påhittade påståenden som görs I en rapport hos Polisen skriven av Julia Inzsöl som jobbade  där 2012. Hon påstod i den rapporten att de på ÖBO haft såna bekymmer med att jag trakasserat kvinnor som jobbade på ÖBO !? Vilket var påhittat. Och Gud vet vem som påstått det ?  Jag hade inte haft en sån kontakt med en enda kvinna på 10 års tid mellan åren 2000 till 2010. Men det finns människor som hittar på saker om andra för att kunna anklaga dem i en domstol. Jag har åtminstone skrivit om sånt som jag tänkt på som är sant och som har inträffat. Jag valde att skicka ett epost om detta till mina föräldrar för att reda ut det. Jag avser inte att anmäla min mamma för hennes påståenden I telefon samtalet och jag tänker inte gå vidare med det. Av hänsyn mot henne….. Jag finner detta ärende avslutat.

20170118

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.