Trådlös bluetooth hörlur från www.miniinthebox.com

Jag valde att beställa och köpa en hörlur den 3/1 I tro att det var 2 st hörlurar jag köpte. Den kostade 72 kr med frakt. Vilket var billigt tycker jag.  Idag den 18/1 anlände paket ifrån http://www.Miniinthebox.com som säljer denna produkt. , i paketet fanns det endast en hörlur. för det högra örat. Är denna produkt endast en mono hörlur set med bara en hörlur ?? Jag undrar därför det står hörlurar I pluralis i reklam för produkten på deras webbplats. Men ingenting om om det är mono- eller stereohörlurar? Och även paketet var öppet sedan frakten och papper på lådan var krossat lite. Kanske något som hänt under frakt och  resa för paket ??minidsc_3256 minidsc_3257 Jag har inte laddat hörlurarna ännu så jag inte just nu vet om det kommer att fungera. Men jag hoppas att det kommer. Skulle ni kunna skicka mig en anteckning om om det skulle vara en annan earphone till vänster öra samt också ?? Jag har laddat hörlurarna nu (5 min senare) och det fungerar bra. Jag lyssnar på musik och det är Dio i min smartphone och det låter bra. Mycket bättre ljud än jag trodde det skulle vara. Inte som konservburk aktigt ljud kan låta som en del har beskrivit det. Men signalen förlorar frekvens och anslutning sedan och då. Den säger hörlurar i reklam på din webbplats. Men det fanns bara en hörlur i paketet för höger öra. Är det här rätt ? Bör det bara finnas en hörlur mono hörlurar och inte två earhones för båda öronen ?? något att tänka på för övrigt är att utveckla stereo bluetooth med två hörlurar av denna modell ….. Något annat jag har tänkt på hur väl byggandet av denna produkt utförs. Det passar och sitter bra i örat utan att ramla ut. Ni har inte tänkt på att skapa en app för android där det är möjligt att hantera inställningar och visa hur mycket batteri som finns kvar för hörlurar ?? tack för en utmärkt produkt …

 

20170118

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.