Om att använda en annan persons dator

Hur många använder din dator ? Jag vill uppmana den som läser detta att se över säkerheten i dennes dator. Jag  tror nämeligen att någon annan har använt min dator utifrån internet genom att routa information genom den. Det som en del kallar att kapa någon annans dator. Det har gjorts offentligt att det är möjligt att routa sändning av information genom en annan persons dator, då samtliga datorer är sändare mottagare via det mobila nätet, och den korrekta ip adressen blir maskerad genom att en annan persons dators ip address ter sig som avsändare . Detta dilemma har en del med att härleda epost till korrekt avsändare, då den kan routas gernom en annan dator på internet. Detta kallas att routa data genom en annan dator. Det är nästan ungefär som om en person åkte hem till en annan person och ringde från dennes fasta telefon och utgav sig för att vara en annan person. Vari ligger det eftersökta I att bete sig på det sättet ? Varför försöker en del personer utge sig för att vara andra människor de inte är ? Har de inte en egen dator att jobba med ? Varför måste de använda en annan persons dator ? Och varför skickar en del personer information ( desinformation) I andra personers namn ? Det har jag varit med om att en lustigkurre har utgett sig för att vara mig med foto på mig men kommet ifrån en annan dator och en annan person än jag !? Jag finner detta mycket besynnerligt.

20170120
Taleptox

<+>

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.