Om att skriva om sånt man varit med om

Tack Karl-Axel för hans synpunkt på epost. Min pappa skrev ett epost till mig idag som anlände kl 8:56. Jag kommer att tänka på vad jag skriver och säger. Jag är författare numera sedan 2002 och har skrivit essäer, drama och poesi och dels skrivit om sånt jag varit med om I en blogg samt get ut 5 st böcker. Jag skriver om en del av detta för att undersöka andra sidor och aspekter av det jag varit med om. Det inbegriper att det är andra personer som varit med om att fatta beslut OM mig I ärenden I jobb, bostad och annat. Jag skriver om detta för att det ska bli dokumenterat och inte bortglömt vilka personer det berör. Det finns visserligen redan dokumenterat namn och annat kring dessa personer som anmälde mig, åtalade mig och drog mig inför rätta I Tingsrätten. Sammanlagt rör det sig om 22 anmälningar  inom en 10 års period. Jag har känt mig förnedrad, hotad och förorättad av alla dessa anmälningar och åtal. Hos olika verksamheter som åklagare, Arbetsförmedlingen, Polisen, Nerikes Allehanda, Flashback och hos Domstolsverket finns redan detta beskrivet men av andra personer som skrivit om detta och de har skrivit om mig dessutom och nämnt mitt namn.  I brev, protokoll och rapporter finns dessa personer jag nämner vid namn I blogg redan omnämnda men av andra som framfört sin tolkning, uppfattning och referenser I sina värdesystem. De flesta av de personer som medverkat I detta har hänvisat till lagparagrafer för sin uppfattning. Jag ville vara annorlunda och skrev om detta ur ett undersökande perspektiv. För att finna några mer sannare aspekter på detta bedrägliga ärende. . Det står där I de rapporter och protokoll inte jag skrivit och jag har inte hittat på detta. Jag valde att skriv ner min version av detta för att den också ska finnas dokumenterad till eftervärlden. Jag nämner dem vid namn för att inte förneka dem. Utan tvärtom avslöja vilka som medverkat I detta. Petrus förnekade Jesus Kristus för 2000 år sedan. Jag vill inte göra samma misstag I vår tid som är nu som han gjorde . Ingen av dessa personer som fattat beslut om mig kommer sannolikt att bli dragna inför domstol och åtalade !? De kommer sannolikt att Klara sig undan en världslig domstol. Men de kommer inte Klara sig undan eftervärldens dom (Åsikt) Jag tycker det är viktigt att samtliga parter får uttrycka sin åsikt om detta och det är det jag valt att skriva om. Vi blir alla dömda av eftervärlden på ett eller annat sätt.  Man kunde föreställa sig att de som fattade beslut om att vräka mig från bostad 2010 skulle kunna bli dragna inför åtal och Tingsrätten om en 10 år ? Det finns bevis nu på att de hade den uppfattningen och åsikten OM mig att jag skulle vräkas från en bostad. Judar och andra blev också vräkta med hänvisning till lagparagrafer under 1930 och 40 talets Europa !? Helen Skyllberg Bo Hallonqvist och Karin österdal, Bengt Ask, Tomas Roos,  Leif Lans, Cecilia Ekenberg, som var med och fattade beslut som berörde en annan persons jobb och bostad,  har inte de gjort sig skyldiga till snarlikt sånt beteende med utrensningar ifrån bostad och jobb som nazisterna I tyskland och kommunisterna I forna sovjet visade prov på I Europa vid utrensningar under denna tidsperiod anser jag personligen ?? Men en 70 år försent. Vari ligger skillnaden ? Vad är det för skillnad på att vräka en jude eller annan funktionshindrad person och  att vräka en sån som jag som är en ingenjör, författare, och socialdemokratisk civil privat person med några handikapp ?? Blir några kränkta av att bli omnämnda I min blogg ? Står de inte för de beslut och åsikter de hade  2010 och 2012 ?? Önskar de att bli bortglömda för just det att ha anmält mig till Polisen för några sketna brev ? Men ihågkomna för något annat som inte innefattar en medverkan från mig och mina skriverier I en blogg ? Några har dessutom haft åsikter om min hund och det fattades beslut om att ha ihjäl den och avliva schäfern Groxxi.  Författare är det ett jobb eller sysselsättning som alla andra ? . Är epost ett socialt media ? Kan det han min pappa I sitt epost skrev uppfattas som kränkande ? Vad är att kränka någon annan ?  Kränka ett ord som kommer utav tyskans ord krank som betyder dåligt. Dvs att kränka andra skulle innebära att det sker en värdering som definierar en annans beteende som dåligt i något avseende i ett förhållande/relation till andra. Har det med hur man väljer att definiera andra och skriva om hur deras egenskaper är ? Som skulle vara relaterat till en annan persons rykte ? Han skriver inte om hur han uppfattar detta jag valt att skriva I blogg utan han skriver om hur NA och datainspektionen har redogjort för detta med att skriva I sociala medier. Är NA ett socialt media ?  I NA nämns namn och det publiceras bilder dagligen på andra personer än de som skrivit det. Är TV ett socialt media ? I tv nämns daglien namn och beskrivningar av händelser som inträffat ?? Har de som jobbar vid tv och sänder tv program en immunitet från att också bli granskade ?  Datainspektionens webbsida är det ett socialt media ? Han skriver I sitt epost och nämner mitt namn och han skriver om att jag blev dömd för kränkande. Det är en sanning med modifikation. Jag blev åtalad och dömd för ofredande, olovlig förföljelse och falsk tillvitelse. Men inte dömd för kränkande. Däremot stod det I rapport hos RMV och protokoll ifrån Domstol att jag skrivit brev med kränkande innehåll. Vilket inte jag håller med om. Det finns nu väl dokumenterat att några anmält och åtalat och dömt en författare I en domstol för det han skrivit. Trots att vi på 2000 talet har yttrandefrihet I vårat land sverige. Jag önskar att det som skrivits om detta ska finnas kvar till eftervärlden för att andra ska kunna ha något att sysselsätta sig med att reflektera och dra andra slutsatser om detta ärende. Allt för kärlek till sanning och det skrivna ordet  ….

20190120

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.