En ursäkt för händelser till vederbörande

Det inträffade en del händelser 2003, 2009, 2010 och 2012. Det har nu gått 5 år sedan dess och det är en betydande skillnad på livet idag. Det har hänt så mycket. Jag vill här I denna blogg lämna en ursäkt till vederbörande det berör för de brev och epost jag skickade till dem. Jag ångrar mycket att jag skickade dem. Fast det var för att bara höra av mig till dem som själva skickat brev och epost till mig. Trots att några av dem breven var sketna harmlösa skämt brev och practical jokes. Jag har också fått brev och epost och telefonsamtal. en 100 000 epost t.ex. varav 3000 epost med datavirus i och en 3000 telefonsamtal hem till mig. Men jag har valt att inte anmäla detta av hänsyn mot dem som kontaktat mig. De som jag vill lämna en ursäkt till är; Det berör Bo Hallonqvist, Cecilia Ekenberg, Göran Ekenberg, Maria Folkesson, Lars Norberg, Conny Landin, Annica Haraldsson, Bengt Ask, Göran Mårtensson, Eva Lagerträd, Leif och Elisabeth Lans, Helen Skyllberg, Jaime Navia, Alicia Samano Brunåker m.fl. Jag vill lämna en ursäkt till de det berör som är målsägande I det mål jag drogs inför rätta I Tingsrätten samt före detta grannar på kungsgatan I Örebro och en ursäkt till Polisen I Örebro för det jobb de nödgades utföra I detta ärende. Och särskilt vill jag lämna en ursäkt till Poliser Lars Törnkvist och Håkan Sörensson för den tid de nödgades lägga ner på att förhöra och fråga ut mig. Jag vill också lämna en ursäkt till Polis Torbjörn Roos för att jag hörde av mig till honom med brev och epost. Jag vill också lämna en ursäkt till Viktor Lukinius som var lärare på en kurs jag gick på för de brev jag hörde av mig till honom med och skickade till honom. Jag vill också lämna en ursäkt till Liselotte Engqvist och Martin Engqvist samt Jakob Sverker och Pirrko-Liisa Sverker för att jag hörde av mig till dem.  Samt de svårigheter detta medförde för inblandade parter. Allt för en förbättrad relation och ökad demokratisk förbättrad situation. Jag vill också lämna en ursäkt till Polis Christer Hjärtmyr för att han var tvungen att jobba med att fatta beslut 2010 om att låta avliva min hund. Jag har inte för avsikt att ge igen på några av dessa personer. Utan skriver med mina egna ord I detta bedrägliga ärende, det gör inget att ni anklagade mig för dessa spörsmål. En irrationell inbillan kan vara nog så sann för en person, trots att det rör sig om påhittat innehåll. En inbillan av logisk art kan vara svår att hantera och leva med utan att det finns personer att beskylla och anklaga  för något. I denna längtan efter något nytt och sant. Särskilt om man själv är svag inför att anklaga andra och har svårt att leva med skuld. Det verkar som att en del människor har ett  behov av att skylla ifrån sig, och skylla på andra, och söka ett straff för andra utifrån symboliskt tänkande och tilldelande av egenskaper som är påhittade. Jag hoppas att ni klarar er undan. Och ni av er som har jobb hoppas ni får behålla era jobb. Och att ni blir ihågkomna för att ha anmält mig till Polisen för några skratt, spelat gitarr, samt några sketna brev och epost. Er tid tar inte slut. Vi har mycket tid kvar i vår värld. Lev väl ! Ha det gott.

20170203

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.