Advokat pekade ut författare för att vara skyldig

Jag har ett bevis I form av ett sparat epost från och skickat den 25/5- 2012 kl 04:26 på att en mycket förmögen advokat vid namn Bengt Ask som då jobbade  2012 hos Lindahls Advokatbyrå  pekade ut mig och påstod I ett epost att jag var skyldig. Han påstod också att han förbjudit mig att kontakta honom. Vilket inte stämmer. Han påstod inte att jag förbjöds att kontakta honom I ett epost. Han polisanmäde dessutom mig 2012 en fattig författare och begärde 25 000 kr I skadestånd för några sketna epost, skämtbrev och practical jokes, men han tilldelades 10 000 kr I skadestånd av domstol. Jag uppgav vid förhör hos Polis att jag medgav 100 kr I skadestånd för breven och eposten jag skickat till honom. Han påstod I ett epost han skickade till mig att jag var skyldig till mycket ofredande. Innan polisundersökning, rättegång och domstol kommit med sitt påstående och utlåtande. Och innan några bevis fanns redogjorda från polis och åklagare. Han beskyllde mig I epost för att ha begått många ofredanden och han skrev att han skulle ansöka om kontaktförbud. Jag valde att höra av mig till honom med flera epost, och dels ett wallraffande epost under pseudonym. Han hade själv 2010 skickat brev till mig och vi talades vid på telefon. Han var anlitad av ÖBO för att se till att jag vräktes ifrån bostad 2 juni 2010. Han sa på telefon till när vi talades vid under våren 2010 “Dom vill inte att du bor kvar där”. Helt klart ett tecken på vuxenmobbing som han medverkade till. Övriga som medverkat till vuxenmobbing är Helen Skyllberg, Karin Österdal, och Bo Hallonqvist m.fl.  I vårat land finns det en rättsprincip som beskriver att en människa anses vara oskyldig innan motsatsen är bevisad. Med falsk bevisföring och bedrägliga påståenden om en annan människa kan en människa bli vräkt ifrån en bostad, bli av med jobb och anmäld till polisen I dagens sverige I vår tid.  Utan att något särskilt gjorts eller hänt faktiskt. Enbart med anledning av inbillan. Hur kommer detta sig att en förmögen advokat polisanmäler en fattig författare för några sketna brev och epost ?  När han själv var den som först kontaktade den fattige ingenjören och författaren ? Vad får en människa och advokat att skicka ett epost till en privat civil person och påstå att denne är skyldig till mycket ofredande innan något annat är bevisat ? Vad bevisar det ? Att en advokat begått ett tjänstefel ? Kan man klassa och bedöma det som ett tjänstefel att peka ut och påstå att en person är skyldig till ett brott utan att det först blivit bevisat ?  Vad innebär ofredande ? Ofredande är etymologiskt en mycket gammal term som finns med ifrån det förflutna som är en sorts synonym till ordet kriga. Men jag är ingen krigare eller kriminell för den skull heller. Jag väljer att kalla mig ingenjör, dataadministratör, musiker, författare, fiskare, inspektör. Jag hade heller inte för avsikt att ofreda honom utan valde att kontakta honom för att undersöka en del omständigheter, höra av mig till honom, samt skämta något med honom och hans handlingar mot mig 2010. Kan det bedömas som ett brott att begå en sån handling att peka ut en person som skyldig ? Särskilt om denne som blir utpekad hävdar sig vara oskyldig ? Jag anser mig vara oskyldig till advokatens, åklagarens, polisens och domstolens anklagelser om mycket ofredande. Av vad jag läst mig till och hört andra resonera anser en del inom t.ex. rättsväsende att det är brottsligt att peka ut någon för att vara kriminell och ha begått brott innan något annat är bevisat. Om det stämmer vad innebär denne advokats handlande I ett epost från våren 2012 ? Jag hoppas att han blir ihågkommer och aldrig glömd för detta. Och jag hoppas av hänsyn mot honom att han klarar sig undan från ett åtal I en domstol. Lev väl Bengt Ask och ha det gott !

 

20170207

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.