Angående kontakt ifrån Work from home businiess

I år är det 15 år sedan de epostade mig med erbjudande om att jobba i sin organisation wellness och herbalife work from home businiess. Det kom ca 10 epost ifrån Herr Lars Berggren och Beryl Berggren i mellan den 20021115 till 20041129 under 2 års tid samt 1 st epost från Lena Mackegård i 20030924.  Det påstods i epost att de fått min epostadress ifrån AMS hemsida. Jag var inskriven som arbetssökande hos arbetsförmedlingen då. I ett av eposten som skickades från Lars Berggrens epost adress skrevs min privata gatuadress ut i meddelanderaden i epostet. För att som jag uppfattade det göra någon sorts markering att de ville visa att de visste var jag bodde. Kan det klassas som ett förtäckt hot eller ofredande ? Alltså fanns det kännedom om hos dem var jag bodde. Det är iof inget konstigt med det. Våra hemadresser är offentlig handling. De kan man hitta i register lite här och där på t.ex. internet och i folkbokföringen.  Jag funderade på att höra av mig till dem med att skriva om det i denna essä. Jag har varit med om en del sedan dess. Och det är stora skillnader på livet idag mot då. Det har hänt mycket och jag tycker också att livet har blivit till det bättre mot förr. Hem Till mig har det kommit ca 100 000 epost sedan 1998 till idag 2017 och det har ökat i antal , det kommer ca 17-18 epost till mig varje dag de senaste 19 åren. Det har också rasat in telefonsamtal i olika omgångar med ca 3000 inkommande telefonsamtal till min privata telefon. Jag har bara suttit hemma vid ett skrivbord och hanterat denna kommunikation. 2003 fick jag 2 klagomål på mig från en granne Helen skyllberg. Hon klagade på att jag skrattat och spelat akustisk gitarr. Sedan var det lugnt i några år. 2005 blev jag avstängd från ett trädgårds jobb jag var på i 10 månader i Örebro Kommun. Utav anledning som jag inte blev informerad om. 2006 fick jag min privatekonomi i ett brev från bank sprättat och någon läste igenom mina bankutdrag ända borta i Karlstad. Jag är bara en fattig person och det måste ha varit en besvikelse för den som läste det om den tänkt göra några stora pengar på mig? Sannolikt var det i undersökande syfte för att se min ekonomi. 2007 och 2008 fick jag 3 klagomål på mig från arbetsförmedlingen och ludvig nagy i markaryd handlagt av cecilia ekenberg AF. Jag anklagades för att ha tackat nej till ett erbjudande om jobb, att jag ska ha skickat en icke-önskvärd arbetsansökan, samt att jag tackat nej till psykolog samtal och att ha upprepat mig. Det var såklart ur min synvinkel helt och hållet påhittade anklagelser av fiktiv inbillad sort hos de som klagat på mig.  Sannolikt för att hämnas på mig med maktutövning? Jag gjorde försök att byta handläggare på AF då jag ansåg att vår relation skurit sig.   Vad har det för värde och betydelse historiskt sett i vår tid på 2000 talet att hämnas sådär på en fattig människa som mig ? Vad kommer de som anmälde mig att bli ihågkomna för om t.ex. 100 år, eller 500 år ? Jag fick också en anmälan på mig till Polisen för ett sketet telefonsamtal till en handläggare på Bolagsverket som heter Emma Halvarsson ända borta i Sundsvall, som jag ringde för att hon skulle få prata om sitt beslut hon valt att fatta i ett ärende på sitt jobb. Utan att jag hotat henne eller varit otrevlig. 2009 fick jag ytterliggare anmälan på mig från Cecilia Ekenberg AF samt anmälan på mig från några grannar om klagomål om störning. Fast de själva i grannskapet fört oväsen och haft flera fester med ljud och rörelse. I juni 2010 blev jag vräkt från min bostad då Bo Hallonqvist ÖBO fastighetsbolag ansökt till hyresnämnden om att vräka mig, fast jag betalat 300 000 kr i hyra till ÖBO, och varit med att betala på deras löner, och jag kördes sedan till psyket på sjukhuset samt blev tvångsvårdad och hemlös i 6 månader. Sedan fortsatte det att komma epost och telefonsamtal till mig. 2012 fick jag klagomål på mig från 11 personer för att som de påstod att jag skickat ”mycket” epost och brev. Och anmäld till Polisen samt dragen inför tingsrätt i domstol för ofredande med anledning av att jag suttit hemma i min privata bostad vid ett skrivbord och skickat några sketna brev och epost till personer som de flesta av dem själva skickat epost och brev till mig. Polis var hem till mig 6 gånger och hämtade mina datorer för undersökning och förhör. Jag fick sedan tillbaka mina datorer 3 månader senare. Har du som läser detta en rimlig förklaring till det absurda jag varit med om ? Hoppas den som läser detta får njuta av ett väldigt lång liv, jag är en fiskare. Av de som hört av sig till mig med epost är det få som berättat något om sig själva och vad de är för ena och vad de gillar och inte gillar. Vad de har för åsikter och osv….Vad var syftet med att bearbeta och försöka göra mig galen , en redan fattig person som mig ? Jag vill här i denna essä passa på att tacka dem för att de hörde av sig till mig, samt de som klagade på mig för det som de ställde till med med sina klagomål,  för 15 år sedan och önska dem lycka till i framtiden.

 

20170805

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.