Epost från Slopetrotter skitours och Reseguiden

Tack för era epost. Det har kommit 56 epost från slopetrotter skitours som arrangerar skidresor till alperna och Reseguiden har skickat ca 690 epost till mig de senaste åren, dels ett från Denise på Slopetrotters med en enkät där man kan vinna 5000 kr till resa om man berättar lite om sig själv. Jag får epost från slopetrotter av obegriplig mystisk anledning. Likadant är det med epost från Reseguiden och en del andra verksamheter. Eventuellt har jag anmält mig själv till slopetrotter som jag glömt ??  Eller också har annan person eventuellt anmält min epost till nyhetsbrevet ?? Jag är inte helt insatt i hur det kommer sig att det skickas epost från dem till mig. Men jag har låtit det stå kvar för det är kul att få epost. Och för att se vad det står i information om resor och annat. Men det är lite jobbigt och svårt, jag får så mycket epost hem till mig en 17-18 st om dagen, och jag har den senaste tiden fått ca 20 enkäter från olika verksamheter.

Jag har inte åkt skidor på ca 25 år och jag har ingen skidutrustning idag. Jag åkte mycket skidor förr om åren på 1980 talet. Jag bodde dels en säsong i Verbier Schweiz året 1985/86 och åkte skidor hela vintern. Jag var på en del 1 veckas skidsemestrar också under tidigt 80 tal.  Jag har senare skadat mig i rygg och knä en gång i tiden och det hänger kvar. Jag är utbildad ingenjör och dataadministratör, och jag fyllde 54 år i år och Jag vill inte åka skidor med anledning av tidigare skada och farhåga för att skada mig mer. Jag har dessutom ett fulltecknat schema om dagarna med sysselsättning och omskötsel av vår bostad som tar tid. Men tack för hennes visade intresse i att lära känna mig mer. Hon skrev i epost och berättade lite om sig själv, vilket duger och det kan man vara nöjd med. Hoppas detta epost är lite mer svar på dina frågor. Hör gärna av er med fler epost och berätta hur det går om ni vill…..

 

Vänligen

20170805

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.