Thank you for reading my blog./Tack för att ni läst min blogg

Hello

Thank you for reading my blog. I read your posts/comments. I kindly send you an note with a few lines. I had a difficult childhood. I am torn in the teeth by dentists with about 20 treatments from 3 years of age. I suffered a lot during my youth. Today in adulthood, life is much better than before. I became 54 years this year. And I usually enjoy life nowadays. Except for those days that tear my soul apart. I also think a lot about others’ well-being. hope you are doing well.

—————————————————————————————————


Hej

Tack för att ni läste min blogg. Jag läste era inlägg / kommentarer. Jag skickar er en anteckning med några rader. Jag hade en svår barndom. Jag är sönderborrad av tandläkare i tänderna med cirka 20 behandlingar från 3 års ålder. Jag led mycket under min ungdom. Idag i vuxenlivet är livet mycket bättre än tidigare. Jag blev 54 år i år. Och jag brukar njuta av livet nuförtiden. Förutom de dagar som söndrar min själ från varandra. Jag tänker också mycket på andras välbefinnande. hoppas att ni mår bra

 

20170805

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i English, Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.