En levnadsglad man i sina bästa år

Jag är en levnadsglad man i sina bästa år. Livet har på senare år blivit till det bättre. Jag blev 54 år i år. Jag vill träffa en partner för ett förhållande. Jag bor på landet i en stuga. Och jag gillar att leva, och att du är vid liv och får vara det, jag hade en svår barndom, jag är sönderborrad i tänderna av tandläkare från 3 års ålder långt in i tonåren, med ca 20 amalgamlagningar i tänderna. Jag gillar inte knivar. När jag var 16 år utsattes jag för ett mordförsök och blev av oförklarade skäl attackerad med en kniv utav en för mig okänd person. En potentiell bestraffare som av obegripliga skäl var ute för att straffa mig? Jag blev anklagad för något, fast jag var oskyldig.  Jag har kvar ett ärr på vänsterhand som minne av den händelsen. Jag vill värna om att det är viktigt med trygghet och säkerhet. Jag gillar att laga mat och lyssna på musik samt sköta om bostad och trädgård. Jag vill träffa en självständig kvinna i 30-40 års åldern som önskar ha umgänge då och då och träffas för en god bit mat, flirt och samkväm. Om barn finns är det inget hinder. Hör av dig till mig om det verkar intressant.

 

20170807

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.